Amersfoort

De Bosuil 144 t/m 330

Prachtig uitzicht
Terug naar boven

De Bosuil 144 t/m 330 , Amersfoort

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 114 luxe appartementen in het imposante 20 verdieping tellende complex Cadenza. Het uitzicht is fantastisch en reikt ver. Het complex is gelegen in het nieuwe Hogekwartier, nabij het centrum van Amersfoort en uitvalswegen zoals de A28 en A1. 

 Kenmerken
-        Projectnaam: Cadenza te Amersfoort
-        Wijk: Hogekwartier
-        114 appartementen
-        20 verdiepingen
-        Adressen: De Bosuil 144 t/m 330 (e)
-        Diverse type appartementen
-        2-, 3-, en 4 slaapkamers
-        Woonoppervlakte: 65 m² t/m 114 m²
-        Bouwjaar 2020
-        Balkon of terras aanwezig gelegen op het noordwesten, zuidwesten, noordoosten en zuidoosten
-        Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig
-        Individuele parkeerplaats aanwezig in parkeerkelder
-        Energielabel: A
-        Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Nieuw complex
Fantastisch weids uitzicht
Inclusief parkeerplaats
Energiezuinige vloerverwarming

De omgeving
Cadenza… Deze imposante woontoren telt maar liefst 20 verdiepingen en 114 appartement en bepaalt daarmee, samen met buurtoren de Rondine, mede de skyline van Amersfoort. Samen markeren deze twee woontorens een nieuwe entree van Amersfoort vanaf de Hogeweg.
Cadenza staat in de wijk Hogekwartier in Amersfoort. Deze wijk is helemaal gemoderniseerd onder het mom "Amersfoort vernieuwt". Er is onder meer een nieuw zwem- en sportcomplex en nieuwe woningen met een moderne architectuur.
Op korte afstand vindt u de historisch binnenstad met zijn sfeervolle terrassen, winkelstraten en boetiekjes.
En wilt u snel de stad uit zijn? Voor de A28 en vervolgens de A1 hoeft u alleen de straat maar uit te rijden.

De appartementen
Dat u in Cadenza een hoog afwerkingsniveau mag verwachten, spreekt voor zich. En dit ziet u overal terug. In de lichte woonkamer, de moderne open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een combimagnetron (of oven én magnetron), koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De moderne badkamer met comfortabele douche, brede wastafel en handdoekenradiator. Een de aparte betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. En vergeet  de energiezuinige vloerverwarming niet.

Daarnaast beschikken de appartementen over 2- ,3- of 4 slaapkamers en heeft u vanaf uw balkon fantastisch uitzicht over Amersfoort e.o..

De woning beschikt over een eigen berging. En uw auto? Die parkeert u in de privéparkeergarage onder het complex. Ook goed om te weten: alle appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie en gecertificeerd hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wel zo’n veilig idee.

Duurzaam wonen
Met een huurwoning in Cadenza kiest u voor duurzaam gasloos wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in de moderne woonomgeving van het Hogekwartier perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, ziet u terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking, die ingezet wordt voor de gemeenschappelijke voorzieningen in het complex. De woningen zijn voorzien van een Wartme-Koude Opslag (WKO). In een WKO installatie wordt bodemenergie gebruikt voor het verwarmen en op temperatuur houden van de woning. Een duurzame oplossing dus voor een woning met een comfortabele temperatuur!

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
    2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
    3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Wijdeveldstraat, L.C. van der Vlugtstraat, Duikererf

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Oostzee, Arabische zee, Groenlandzee, Ierse zee

Amersfoort
Groene omgeving

Amersfoort

Glorie van Hollandgaarde, Dubbele Bellefleur, B. Bellefleur

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Baak van Petten e.o.

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: