Amersfoort

Oostzee, Arabische zee, Groenlandzee, Ierse zee

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Oostzee, Arabische zee, Groenlandzee, Ierse zee , Amersfoort

De Stromen: 39 eengezinswoningen in de stijl van de jaren '30
Centraal in de groene en kindvriendelijke Amersfoortse wijk Vathorst ligt 'De Stromen': 39 vriendelijk ogende eengezinswoningen in de jaren '30-stijl. De woningen, met een oppervlakte van circa 101 tot 116 m², maken onderdeel uit van deelgebied De Bron; een karakteristieke buurt in Vathorst, met een eigen identiteit.  De woningen liggen aan de Oostzee, Groenlandzee, Ierse Zee en de Arabische Zee
In de directe nabijheid van De Stromen vind je diverse voorzieningen, zoals een gezellig winkelcentrum, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden. Bovendien ligt het treinstation Vathorst op fietsafstand en ben je ook snel bij de verschillende uitvalswegen. Je bent dus vanuit De Stromen gemakkelijk uit en zo weer thuis.

Kenmerken van Vathorst I
Aantal woningen: 39 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 102 - 116 m2
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers
Opgeleverd: 2010

Uit en thuis
Vathorst heeft van alles te bieden. Op nog geen 5 minuten loopafstand van De Bron ligt Winkelcentrum Vathorst. Handig voor de dagelijkse boodschappen of om uitgebreider te winkelen. In de buurt vind je een bibliotheek, kinderopvang en diverse scholen. Als je gezellig uit eten wilt, is er in Vathorst keuze genoeg. De wijk heeft een ruim aanbod van restaurants en andere eetgelegenheden.

Vathorst is een hele kindvriendelijke wijk. Er zijn diverse sportgelegenheden en -verenigingen en allerlei indoor- en outdoor faciliteiten. In totaal vind je in Vathorst bijna 90 speelplekken voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. In en rond Vathorst zijn veel leuke recreatieve routes die je zowel wandelend, hardlopend als fietsend kunt afleggen.

Met alle voorzieningen die Vathorst te bieden heeft, hoef je de wijk bijna niet uit. Toch is het heel eenvoudig om vanuit Vathorst ergens naartoe te reizen. Op fietsafstand ligt treinstation Amersfoort Vathorst. Met de trein reis je in 10 minuten naar de prachtige historische binnenstad van Amersfoort. Het sfeervolle centrum wemelt van de winkels, er zijn tal van leuke cafés en terrasjes, mooie restaurants, pleinen en parken. Monumentale gebouwen langs fraaie singels en grachten, interessante musea, de befaamde Muurhuizen, de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwentoren.

Rondom Amersfoort liggen tal van schitterende natuur- en recreatiegebieden. Jouw huis in Vathorst vormt straks de perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, fiets- en vaartochten. Wordt het een dagje strand langs de Randmerenarkemheen, een dagje Spakenburg of Harderwijk, wandelen in de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, het water op van de Loosdrechtse Plassen, de Eem en de Randmeren of een sportieve tocht door de polders van Flevoland en Arkemheem? 

De Stromen is ook goed bereikbaar per auto. De verschillende uitvalswegen, waaronder de A1 en A28, zijn goed en snel bereikbaar. Je bent dus snel en eenvoudig uit en weer thuis. En je auto? Die parkeer je voor de deur in de openbare ruimte.

De verleiding van thuis
In de woningen van De Stromen voel je je zeker thuis. De woningen zijn ruim, met een oppervlakte van circa 102 tot 116 m². De keuken is compleet ingericht met inbouwapparatuur, zoals een koel-/vriescombinatie, combi magnetron, vaatwasser en gaskookplaat. Afhankelijk van het type dat je kiest heb je een open keuken die grenst aan de woonkamer of een gesloten keuken met een eethoek. De badkamer heeft een douchecabine, aparte wastafel en een tweede toilet.

Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers. Via een vaste trap kom je bij de ruime zolder. Alle woningen hebben een voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een berging. Handig voor je fietsen en je gereedschap. En je auto? Die parkeer je voor de deur van je huis op het openbare parkeerterrein.

Inschrijven voor Vathorst I
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Wijdeveldstraat, L.C. van der Vlugtstraat, Duikererf

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Middellandse Zee e.o.

Amersfoort
Groene omgeving

Amersfoort

Glorie van Hollandgaarde, Dubbele Bellefleur, B. Bellefleur

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Bodenmeer 1 t/m 55

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: