Amersfoort

Wijdeveldstraat, L.C. van der Vlugtstraat, Duikererf

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
70m2
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Wijdeveldstraat, L.C. van der Vlugtstraat, Duikererf , Amersfoort

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 28 fijne eengezinswoningen in de wijk Zielhorst. In een kindvriendelijke omgeving nabij een speelveld of met uitzicht op een vijver, hebben wij diverse eengezinswoningen in ons beheer. De woningen beschikken over ruime tuinen en bij vele woningen is een carport voor de auto aanwezig. De woningen zijn gelegen nabij winkelcentrum Emiclaer en station Schothorst.

Kenmerken
- Adressen: Wijdeveldstraat 46 t/m 60 (even nummers), Duikererf 11 t/m 37 (oneven nummers), L.C. van der Vlugtstraat 1 t/m 11 (oneven nummers)
- 28 eengezinswoningen
- Wijk: Zielhorst
- Woonoppervlakte: 102 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers en een zolder
- Bouwjaar 1989
- Achtertuin: diverse liggingen, tevens voortuin aanwezig
- Parkeren: openbaar
- Doelgroep huurders: divers
- Af en toe beschikbaar

Bijzonderheden
Nabij speeltuin
Diverse woningen met vrij uitzicht over de vijver.
Vele woningen beschikken over een carport voor de auto
Zowel voor- als achtertuin aanwezig
Nabij winkelcentrum Emiclaer en station Schothorst
Kindvriendelijke omgeving
Scholen in de buurt, basis- en middelbaar onderwijs

De woningen
U komt de woningen binnen in de hal. Hier treft u het toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal komt u in de woonkamer terecht.
De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. U heeft vanuit de woonkamer dan ook toegang tot de ruime tuin. U treft hier een trapkast.
Aan de woonkamer grenst de half open keuken.
Op de eerste verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en tweede toilet. Hier kunt u tevens uw wasmachine kwijt.
Er is een vaste trapopgang aanwezig naar de zolderverdieping.
De woningen beschikken over een voor- en achtertuin.
In de achtertuin treft u een schuur en vele woningen beschikken over een carport voor uw auto.

Locatie
De woningen zijn gelegen in de wijk Zielhorst. Op korte afstand treft u winkelcentrum Zielhorst en winkelcentrum Emiclaer. Station Schothorst is tevens in de nabijheid.
In de buurt heeft u verschillende keuzes uit basisscholen. Tevens is er een school voor middelbaar onderwijs in de buurt.

Ligging
Het fijne van Amersfoort is niet alleen de gezelligheid, maar ook de centrale ligging in Nederland. Vanaf de woningen rijdt u in 30 minuten naar Utrecht en in 25 minuten naar Hilversum. Amsterdam en Apeldoorn bereikt u met 40 minuten. Reist u met het openbaar vervoer, dan fietst u binnen enkele minuten zo naar Station Schothorst.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij centrum

Amersfoort

Amsterdamseweg 16 A1 t/m 16 P5

Amersfoort
Nabij station

Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 213 t/m 333

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Bodenmeer 1 t/m 55

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Baak van Petten e.o.

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: