Amstelveen

Christiaan Huygenshof

Eigen parkeerplaats
Woonhuis -
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Christiaan Huygenshof , Amstelveen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Voorbeeld Indeling:
Begane grond: Algemene entree; trap/lift naar...

Twaalde verdieping: Entree; hal; toilet met fontein; woonkamer met open keuken; keuken voorzien van o.a. vaatwasser, koel-/vriescombinatie en kookplaat; twee slaapkamers; badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.

Begane grond: eigen parkeerplaats en externe berging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Inclusief parkeerplaats

Amstelveen

Maimonideslaan

Amstelveen
Nabij winkelcentrum

Amstelveen

Runmoolen

Amstelveen
Inclusief parkeerplaats

Amstelveen

Nicolaas Tulplaan

Amstelveen
Inclusief parkeerplaats

Amstelveen

Laan van de Helende Meesters

Amstelveen

REBO Groep is aangesloten bij: