Amsterdam

Lumierestraat

Nabij centrum
Terug naar boven

Lumierestraat , Amsterdam

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In Avenue Lumiere, een markant gebouw op de hoek van de IJburglaan en de Lumierestraat, met 34 middeldure huurwoningen. Dit bijzondere gebouw sluit goed aan op de dynamiek van het Haveneiland: het grootste eiland en het 'hart' van IJburg.

Levendigheid én rust: dat kenschetst straks Avenue Lumiere. Aan de voorkant zijn de woningen gelegen aan de IJburglaan, een doorgaande weg waar ook de IJ-tram rijdt en de voorgevel is stads: strak en geordend. Aan de achterkant grenzen de woningen aan het water, de Groene Tunnel met alle charme van dien.... een mooi uitzicht op het water en het omringende groen.

Avenue Lumiere biedt zeven verdiepingen met lift en prachtige twee- en driekamer appartementen met ruime balkons. Op de begane grond liggen drie appartementen en één bijzondere woning met mogelijkheid voor eigen kantoor (van ca. 25 m²) aan huis. Op de etages liggen steeds vijf appartementen per laag. Uniek is dat bijna alle appartementen mooi op een hoek gelegen zijn. In het souterrain heeft iedereen nog een eigen berging.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Inclusief parkeerplaats

Amsterdam

Fritz Dietrich Kahlenbergstraat

Amsterdam
Goed bereikbaar

Amsterdam

Derkinderenstraat

Amsterdam
In nieuwe wijk

Amsterdam

Lindenhoeveweg & Solitudolaan

Amsterdam
Centrum

Amsterdam

Marowijnestraat / Paramaribostraat

Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: