Amsterdam

Talbotstraat

Groene omgeving
Terug naar boven

Talbotstraat , Amsterdam

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Het complex is gelegen in de buurt Haveneiland Noordoost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Lees snel verder hoe u in aanmerking kunt komen voor deze woning.

Het eilandenrijk IJburg heeft zijn eigen voorzieningen op het gebied van winkelen, uitgaan, recreëren en sporten. Ook wat betreft cultuur, zorg, kinderopvang en onderwijs is het aanbod groot. Er zijn kinderdagverblijven, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. IJburg is daarnaast ook een groene stadswijk met parken, veel water, speelplekken en het Diemerpark op loopafstand. Er is een winkelcentrum, een postagentschap en er zijn diverse winkels op de IJburglaan en de Diemerparklaan. De IJtram rijdt in 20 minuten van en naar Amsterdam CS. Ook per auto en per fiets is IJburg prima bereikbaar.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Inclusief parkeerplaats

Amsterdam

Carnapstraat

Amsterdam
Inclusief parkeerplaats

Amsterdam

Osdorper Ban

Amsterdam
Centrum

Amsterdam

Jan van Galenstraat

Amsterdam
Nabij centrum

Amsterdam

Eerste Helmersstraat

Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: