Apeldoorn

Dagpauwoog

Openbaar parkeren
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Dagpauwoog , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime energiezuinige woningen met royale achtertuinen gelegen in de nieuwbouwwijk "Zuidbroek". Het complex bestaat uit 10 woningen waarvan 2 met garage.

Kenmerken:
Adres: Dagpauwoog 14 t/m 32 (even)
Soort woning: eengezinswoningen
Type: A, B en C
Oppervlakte: van ca. 125 m² tot ca. 135 m²
Aantal kamers: 3 of 4
Bouwjaar: 2008
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Ligging achtertuin: noordoost
Schuur/berging: externe berging
Parkeerplaats: openbaar en alleen type A met garage
Bijzonderheden: stadsverwarming

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 1.100,00
Indeling type A:
U komt binnen via de hal gelegen aan de zijgevel waar toilet en meterkast zich bevinden en trapopgang. De hal geeft toegang tot de woonkamer met tuingerichte open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar royale zolder met puntdak waar zich een extra raam bevindt, wasmachineaansluiting.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 33 m²
Keuken: 9 m²
Slaapkamer 1: 17 m²
Slaapkamer 2: 13 m²
Badkamer: 5 m²
Zolder: ca. 46 m²

Indeling type B en C:
U komt binnen via de hal waar toilet en meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, type C in hoekopstelling. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Vaste trap naar royale zolder, type C met puntdak waar zich een extra raam bevindt, wasmachineaansluiting.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 33 m²
Keuken type B: 10,5 m²
Keuken type C: 12,5
Slaapkamer 1: ca. 14 m²
Slaapkamer 2 type B: 12,50 m²
Slaapkamer 2 type C: 15 m²
Slaapkamer 3: 7,5 m²
Badkamer type B: 4,5 m²
Badkamer type C: 6,5 m²
Zolder: 46 m²

Omgeving en voorzieningen:
Nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn. Inmiddels zijn er al diverse voorzieningen gerealiseerd zoals scholen, sporten &recreatie en gezondheidszorg. In het stadsdeelhart Anklaar in Zevenhuizen, de naastgelegen wijk, kunt u terecht voor detailhandelsvoorzieningen.

Bereikbaarheid:
Apeldoorn is goed bereikbaar per trein, maar ook via de rijkswegen A1 en A50. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

IJsbloem e.o.

Apeldoorn
Groene omgeving

Apeldoorn

Het Kasteel EGW

Apeldoorn
Mét garage

Apeldoorn

Distelvlinderlaan

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: