Apeldoorn

Distelvlinderlaan

Mét garage
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Distelvlinderlaan , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Royale en luxe 2/1 kap woningen met garage, gunstig gelegen nabij verschillende voorzieningen in de fraaie nieuwbouwwijk Zuidbroek. Het complex bestaat uit 8 woningen.

Kenmerken:
Adres: Distelvlinderlaan 11 t/m 17 en 31 t/m 37 (oneven)
Soort woning: 2/1 kap woning
Type: A en B
Oppervlakte: ca. 150 m²
Aantal kamers: 4
Bouwjaar: 2008
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: noordwest
Schuur/berging: garage
Parkeerplaats: eigen oprit en openbaar
Bijzonderheden: stadsverwarming

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 1.250,00

Indeling type A:
U komt binnen via de hal gelegen aan de zijgevel waar toilet en meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open tuingerichte woonkeuken voorzien van alle apparatuur met openslaande deuren naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en separate douche. Vaste trap naar royale zolder met aan voorzijde een puntdak met extra raam, opstelling cv ketel.

Afmetingen type A (ca.):
Woonkamer: 31 m²
Keuken: 19 m²
Slaapkamer 1: 17 m²
Slaapkamer 2: 12 m²
Slaapkamer 3: 12 m²
Badkamer: 6 m²
Zolder: 45 m²

Indeling type B:
U komt binnen via de hal waar toilet en meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met open woonkeuken voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en separate douche. Vaste trap naar royale zolder met opstelling cv ketel.

Afmetingen type B (ca.):
Woonkamer: 36 m²
Keuken: 14,5 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 15,5 m²
Slaapkamer 3: 16 m²
Badkamer: 7 m²
Zolder: 45 m²

Omgeving en voorzieningen:
Nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn. Inmiddels zijn er al diverse voorzieningen gerealiseerd zoals scholen, sporten & recreatie, gezondheidszorg en supermarkt. In het stadsdeelhart Anklaar in Zevenhuizen, de naastgelegen wijk, kunt u terecht voor diverse detailhandelsvoorzieningen.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid t.o.v. A50 en A1. Bushalte op loopafstand.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

IJsbloem e.o.

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Erasmusstraat Robert Kochstraat Pasteurstraat

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: