Apeldoorn

Erasmusstraat Robert Kochstraat Pasteurstraat

Openbaar parkeren
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Erasmusstraat Robert Kochstraat Pasteurstraat , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Fraai gelegen 2- en 4-kamerappartementen in de groene woonwijk Kerschoten. Op hoger gelegen verdiepingen heeft u een prachtig uitzicht over Apeldoorn! Elk gebouw bestaat uit 12 verdiepingen en 48 appartementen.

Kenmerken:
Adres: Erasmusstraat 1 t/m 95, R. Kochstraat 26 t/m 120 en de Pasteurstraat 1 t/m 110
Soort woning: 2- en 4-kamerappartementen
Oppervlakte 2-kamer appartement: ca. 50 m²
Oppervlakte 4-kamer appartement: ca. 75 m²
Aantal kamers: 2 of 4
Bouwjaar: 1969
Buitenruimte: woonbalkon + keukenbalkon
Ligging buitenruimte 4-kamer appartement: ZO, ZW of NW
Ligging buitenruimte 2-kamer appartement: NO
Schuur/berging: berging in onderbouw
Parkeerplaats: openbaar, garageboxen zijn apart te huur
Bijzonderheden: recentelijk zijn de algemene ruimtes op de verdiepingen gerenoveerd.

Indeling 4-kamer appartementen:
U komt binnen in een ruime hal, van waaruit u toegang heeft tot de badkamer met douche, het separate toilet en de ruime bergkast. Tevens geeft de hal toegang tot de 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot het ruime balkon. De royale woonkamer geeft tevens toegang tot het balkon. De keuken geeft toegang tot een klein werkbalkon.

Afmetingen 4-kamer appartementen (ca.):
Woonkamer: 26,0 m²
Keuken: 7,5 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 9,3 m²
Slaapkamer 3: 9,3 m²
Badkamer: 5,8 m²
Bergkast: 5,5 m²
Balkon: 7 m²

Indeling 2 kamer appartementen:
Via de hal komt u het appartement binnen, van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. De ruime woonkamer is royaal en licht met grote raampartijen en geeft toegang tot het balkon. De separate keuken heeft een neutrale kleurstelling en een klein werkbalkon. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer welke tevens toegang geeft tot het balkon.

Afmetingen 2 kamer appartementen (ca.):
Woonkamer: 26,0 m²
Keuken: 7,5 m²
Slaapkamer: 12 m²
Badkamer: 3,5 m²
Bergkast: 1,5 m²
Balkon: 5 m²

Omgeving en voorzieningen:
Nabij winkelcentrum Kerschoten met zijn verschillende voorzieningen gelegen.
Het winkelcentrum bestaat onder andere uit twee supermarkten, gecombineerd met winkels in voornamelijk dagelijks aanbod. Maatschappelijke voorzieningen zoals scholen en woonzorgcentra liggen eveneens verspreid over de wijk.

Bereikbaarheid:
Nabij de N344 gelegen; verbindingsweg tussen Apeldoorn en Deventer. Tevens is de A50 binnen enkele autominuten te bereiken. Bushalte op loopafstand.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum

Apeldoorn
Kindvriendelijke buurt

Apeldoorn

Laurierstraat

Apeldoorn
Gelegen aan het water

Apeldoorn

Het Kasteel APP

Apeldoorn
Mét garage

Apeldoorn

Distelvlinderlaan

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: