Apeldoorn

Kaartenmakershoeve / Sluiswachtershoeve

Nabij park
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Kaartenmakershoeve / Sluiswachtershoeve , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In kindvriendelijke en groene wijk gelegen zeer ruime eengezinswoningen met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het complex bestaat uit 54 woningen waarvan 16 woningen over een garage beschikken.

Kenmerken:
Adres: Kaartenmakershoeve 201 t/m 233 (e+o), Sluiswachtershoeve 607 t/m 625 (e+o) en Parlevinkershoeve 14 en 15.
Soort woning: eengezinswoningen
Oppervlakte: ± 120 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1984
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Zuiden of Noordoosten
Berging: bijkeuken/berging
Parkeerplaats: openbaar en enkele woningen beschikken over een garage
Bijzonderheden: 4 slaapkamers, 2 badkamers

Huurprijs:
Huurprijs vanaf per maand: € 1.030,00

Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treedt u de royale z-vormige woonkamer met open haard binnen. Vanuit de half open keuken, welke in veel gevallen is voorzien van alle inbouwapparatuur, is de bijkeuken annex berging met aansluiting voor wasmachine bereikbaar. Via de trap komt u op de overloop waaraan 3 ruime slaapkamers zijn gelegen. Tevens is er een separaat toilet en een fraaie badkamer met o.a. een ligbad. Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping met opstelling cv-ketel, 2e badkamer is voorzien van douche en wastafel, 4e slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 16 m²
Keuken: 8 m²
Eetkamer: 12 m²
Bijkeuken: 6 m²
Berging: 4 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 11 m²
Slaapkamer 3: 9 m²
Badkamer: 4 m²
Slaapkamer 4/ Zolder: 26 m²
Douche: 4 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in de kindvriendelijke buurt De Maten, welke vanwege het vele groen in de directe omgeving, kan worden gezien als de 'groenste' stadswijk in de gemeente Apeldoorn. Er zijn twee parken: het centraal gelegen Matenpark (30 ha.) en het Kanaalpark (8 ha.). Daarnaast zijn er diverse winkelcentra te vinden, waaronder het uitgebreide en gevarieerde winkelcentrum ‘De Eglantier’. Verder bevinden zich er een aantal basisscholen en een tweetal scholen voor het voortgezet onderwijs. In de wijk zijn diverse vormen van ontspanning te vinden. Waaronder een diversiteit aan sportmogelijkheden met o.a. het multifunctionele Omnisportcentrum en voetbal-, tennis-, korfbal- en honkbalverenigingen.

Bereikbaarheid:
De woningen liggen op ongeveer 20 minuten fietsen van het centrum en zijn goed bereikbaar met de auto. Er lopen vier stadsbuslijnen door de wijk en elk uur stoppen er twee stoptreinen in beide richtingen op station Apeldoorn De Maten, dankzij dit station is het mogelijk om in vier minuten in hartje centrum te arriveren.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Gelegen aan het water

Apeldoorn

Het Kasteel APP

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Erasmusstraat Robert Kochstraat Pasteurstraat

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: