Apeldoorn

Valetastraat

In nieuwe wijk
Woonhuis - eengezinswoning eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Valetastraat , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Zeer fraaie, luxe afgewerkte en gunstig ingedeelde eengezinswoningen en 2-onder-1-kap woningen (2015) met ruime achtertuin gelegen in de royaal opgezette nieuwbouw wijk Zuidbroek, project Anklaarseveld.

Kenmerken:
Adres: - Valetastraat 24 t/m 70
Soort woning: - eengezinswoningen (20) en 2-onder-1-kap woningen (4)
Oppervlakte: - ca.135 tot 154 m²
Aantal kamers: - 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Bouwjaar: - 2015
Buitenruimte: - achtertuin (kavel 135 tot 276 m²)
Ligging buitenruimte: - verschillend
Schuur/berging: - vrijstaande schuur of garage
Parkeerplaats: - openbaar
Bijzonderheden: - fraaie en luxe afgewerkte woning


Huurprijs:
Huurprijs per maand v.a.: € 950,00
Servicekosten per maand: € n.v.t.

Indeling:
U komt binnen via de hal waar toilet en meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de lichte tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin, bergkast onder trap, bijzonder fraaie en luxe open keuken (in wit uitgevoerd met zwart natuurstenen blad) voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en mooie royal badkamer met ligbad, separate douche met glazen deur, wastafel en toilet. Vaste trap naar royale zolder welke volledig wit is afgewerkt en beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 30 - 36 m²
Keuken: 12 - 4 m²
Slaapkamer 1: 15 - 17 m²
Slaapkamer 2: 11 - 15,5 m²
Slaapkamer 3: 7,50 - 11 m²
Badkamer: 4,5 - 7,5 m²
Zolder: 33,5 - 35 m²
Garage: 18,5 of 24 m²

Omgeving en voorzieningen:
Natuurlijk vraagt een nieuwe woonwijk ook om voorzieningen zoals scholen, winkels, sport en recreatie en gezondheidszorg. Deze voorzieningen liggen verspreid door heel Zuidbroek, alleen in het Mozaïek wordt een aantal van deze voorzieningen geclusterd. Het uitgangspunt is dat Zevenhuizen en Zuidbroek elkaar versterken, daarom zullen de inwoners van beide wijken gebruik maken van elkaars voorzieningen.
Zo is Zuidbroek in belangrijke mate aangewezen op het stadsdeelhart Anklaar in Zevenhuizen voor onder andere de detailhandelsvoorzieningen. Dit bestaande wijkwinkelcentrum zal daartoe uitgebouwd worden tot een stadsdeelhart, met onder meer winkels een bibliotheek en medische voorzieningen. Overigens is in de wijk Zuidbroek bij Het Kristal sinds kort een supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid:
Zeer gunstig t.o.v. A50, binnen enkele minuten bent u op de snelweg en inmiddels rijdt de stadsbus in Zuidbroek.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Energiezuinig

Apeldoorn

Ridderzwam, Peperboleet, Honingzwam

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

IJsbloem e.o.

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Dagpauwoog

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: