Arnhem

Groningensingel

Eigen parkeerplaats
Woonhuis - Huurwoning Appartement
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Groningensingel , Arnhem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Wij beheren 9 appartementen in dit luxe appartementencomplex.

Kenmerken:
Soort woning: 3- & 4-kamer appartementen
Oppervlakte: variërend van 85 m² tot 100 m²
Bouwjaar: 2011
Buitenruimte: Balkon
Schuur/berging: Berging in parkeerkelden
Parkeerplaats: Privé parkeerplaats
Bijzonderheden: Elk appartement heeft een privé parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein, luxe sanitair van Villeroy & Boch en zijn voorzien van een keuken met diverse inbouwapparatuur.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf : € 995,00
Voorschot servicekosten per maand:  € 45,00

Omgeving en voorzieningen:
Het appartementen complex ligt in een prachtige groene en waterrijke omgeving, en hebben een schitterend uitzicht over het Immerloo Park! Het winkelcentrum Vredenburg is direct naast gelegen, ideaal voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook winkelcentrum Kronenburg en het centrum van Arnhem is op fietsafstand.  

Bereikbaarheid:
Goede ontsluiting richting Nijmegen A50 als Arnhem A12. Binnen 15 auto minuten bent u al op één van deze snelwegen. Treinstation Arnhem en het centrum binnen 15 minuten fietsen. Busstation is op loopafstand.  

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Gelegen aan het water

Arnhem

Het Haam e.o.

Arnhem
Nabij centrum

Arnhem

Velperparc

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Helmkruidstraat e.o.

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: