Arnhem

Hemelrijk e.o.

Centrum
Woonhuis - Huurwoning Appartement
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hemelrijk e.o. , Arnhem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

38 appartementen en 3 kamers in het centrum van Arnhem (Hemelrijk 12 t/m 43 en Weverstraat 10-K1, 10-K2, 10-K3)

Kenmerken:
Soort woning: 1- en 2- kamer appartementen of een kamer
Oppervlakte: variërend van 34 m² tot 50 m². opp kamer onbekend
Bouwjaar: 1978
Buitenruimte: Balkon
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging in de kelder
Bijzonderheden: Gelegen in het centrum van Arnhem.

Huurprijs:
Huurprijs: vanaf € 480,00 tot € 650,00 per maand, kamers vanaf € 390,00 per maand
Servicekosten per maand: circa €75,00 per maand
Bijdrage CV kosten: circa €90,00 per maand

Indeling:
Het complex ligt in een rustige straat in het midden van het centrum van Arnhem gelegen. Het complex kent afwisselende appartementen met een oppervlakte van 34 m² tot 50 m². De verscheidenheid van de appartementen zorgt voor individualiteit en de kleinschaligheid per verdieping garandeert de privacy van de bewoner.

Bereikbaarheid:
Binnen enkele minuten bevindt u zich op de markt op zaterdag ochtend en op slechts 10 minuten loopafstand vindt u Stadspark Sonsbeek waar u kan genieten van een heerlijke wandeling of lekker een stukje kan joggen. Tevens kent Arnhem een grote diversiteit aan lunchgelegeheden, kroegjes, cafe's en restaurants. Ook dit vindt u allemaal op loopafstand. Ook het parkeren is geen probleem, uw auto kan kwijt in een van de drie grote parkeergarages of de parkeerplekken in de centrumring voor slechts €141,00 per jaar.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Gelegen aan het water

Arnhem

Het Haam e.o.

Arnhem
Nabij centrum

Arnhem

Velperparc

Arnhem
Eigen parkeerplaats

Arnhem

Molenbeke

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: