Arnhem

Het Haam e.o.

Gelegen aan het water
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Het Haam e.o. , Arnhem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Aan de rand van de wijk Schuytgraaf gelegen eengezinswoningen met vrij uitzicht. De wijk kenmerkt zich door de statige lanen, intieme straatjes, plantsoen, parkjes en waterpartijen.

Kenmerken:
Soort woningen: Eengezinswoningen
Oppervlakte: Variërend van ca. 110 m² tot 120 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2007
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Oosten
Schuur/berging: Houten berging
Parkeerplaats: Openbaar en op eigen terrein

De woningen zijn gelegen aan: Het Haam 2 t/m 18 (even), 22 t/m 68 (even), Karrewiel 45 te Arnhem.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 980,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
In de hal vindt u de meterkast en de toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer met toegangsdeur naar de ruime achtertuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de hoekopgestelde keuken voorzien van inbouwapparatuur als een elektrische kookplaat, een elektrische inbouwoven, een koel/vriescombinatie en een vaatwasser.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, tweede toilet en douche. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping welke meer dan voldoende bergruimte biedt en waar de wasmachineaansluiting gesitueerd is.

In de tuin bevindt zich een houten berging. Direct achter deze berging is er de mogelijkheid tot het parkeren van één auto.

*Foto(s) geven impressie van de woningen.

Afmetingen:
Woonkamer: van 25 m² tot 30 m²
Keuken: ca. 7 m²
Slaapkamer 1: ca. 13 m²
Slaapkamer 2: ca. 10 m²
Slaapkamer 3: ca. 6 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Zolder: ca. 40 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in het noorden van de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Het is omringd door water en gelegen nabij de Zandwinplas. In Schuytgraaf is er een voorzieningencentrum waar de supermarkt en andere winkels zijn gevestigd. Daarnaast zijn er 5 basisscholen. Ook biedt Schuytgraaf volop mogelijkheden om te sporten. In het zuiden van de wijk bevindt zich Sportpark Schuytgraaf. Tevens liggen om en door de buurt diverse fiets- en wandelroutes.

Bereikbaarheid:
Via de ontsluitingsweg bent u zo in Arnhem of op de diverse uitvalswegen. Ook met het openbaar vervoer is de wijk goed bereikbaar. Schuytgraaf heeft een eigen NS-station. De trein rijdt 4 keer per uur. Dagelijks rijden buslijn 53 en de trolleylijnen 4 en 5 naar en door Schuytgraaf . Zo heeft de wijk een rechtstreekse buslijn naar de belangrijke centrumhalten Willemsplein en Velperplein.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Nieuwe A

Arnhem
Centrum

Arnhem

Hemelrijk e.o.

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Helmkruidstraat e.o.

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: