Arnhem

Molenbeke

Eigen parkeerplaats
Woonhuis - Huurwoning Appartement
Conditie
bestaand
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Molenbeke , Arnhem

Molenbeke
De wijk Molenbeke ligt aan de noordzijde van Arnhem. De wijk, met overwegend jaren '30-woningen, kenmerkt zich door een waterpartij met veel groen en lommerrijke bomen. Binnen enkele minuten sta je in de levendige binnenstad van Arnhem.
Hier vind je 3 kleinschalige appartementengebouwen met in totaal 37 vrije sector huurappartementen, gelegen aan de Sasboutstraat en de Balearenstraat. Elk gebouw is anders uitgewerkt. Het resultaat is een klassiek eigentijdse architectuur die vriendelijk oogt en past in de omgeving.

Genieten van alles wat Arnhem en de woonwijk Molenbeke te bieden hebben, maar tegelijkertijd elke dag genieten van het comfort van je eigen appartement. Dat kan in Molenbeke!

Kenmerken van Molenbeke
Aantal woningen: 37 appartementen
Woonoppervlakte: ca. 74 -119 m²
Aantal slaapkamers: 1,2 of 3 slaapkamers
Opgeleverd: 2014

Overal dichtbij
De wijk Molenbeke ligt aan de noordzijde van Arnhem. In de gezellige Steenstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ontspannen en wandelen kan in een van de vele parken, op nog geen 2 kilometer van je woning in. En ook de medische voorzieningen zijn uitstekend: het Rijnstate ziekenhuis, de huisarts en tandarts, alsmede de apotheek, zijn allemaal dichtbij. Met de auto is de wijk goed bereikbaar via de A12/ A50. En op loopafstand bevindt zich een trein- en busstation. Lekker makkelijk!

Binnen enkele minuten ben je in de levendige binnenstad van Arnhem. Hier vind je volop winkels en uitgaansgelegenheden. De Rijnkade biedt een keur aan restaurants en bistro's en de vele stadsparken vormen groene oases in de stad. Ook op cultureel gebied valt hier veel te beleven.

De woningen in Molenbeke
De 37 appartementen liggen verdeeld over drie kleinschalige woongebouwen, met 3 of 4 woonlagen. Rond de gebouwen is een tuin aangelegd. Elke woning heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of terras met tuin. Een aantal appartementen heeft zelfs 2 buitenruimtes.
De appartementen, die een oppervlakte hebben van 74 tot maar liefst 119 m², hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. De keuken en badkamer zijn volledig ingericht. Ook in de badkamers is er variatie: zo zijn er badkamers met 2 wastafels, een bad en een douche, maar bijvoorbeeld ook badkamers met een bad, een douche, 2 wastafels en een 2e toilet. De woningen hebben een inpandige berging met een aansluiting voor de wasmachine.
Onder de gebouwen bevindt zich de parkeergarage. Op 5 appartementen na, die een eigen parkeerplaats hebben op het binnenterrein, beschikken alle bewoners over een eigen plek in de garage. Hier bevinden zich ook de bergingen waar je bijvoorbeeld je fiets kwijt kunt.

Inschrijven voor Molenbeke
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Gelegen aan het water

Arnhem

Het Haam e.o.

Arnhem
Eigen parkeerplaats

Arnhem

Groningensingel

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Helmkruidstraat e.o.

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: