Arnhem

Nieuwe A

Groene omgeving
Woonhuis - huurwoning eengezinswoning
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Nieuwe A , Arnhem

Het Nieuwe A
Het Nieuwe A is gelegen in de Arnhemse wijk Malburgen en ligt vlakbij de uiterwaarden van de Rijn en het natuurpark Meinerswijk. Aan de andere kant ligt de stad. Hier vind je diverse typen eengezinswoningen in de vrije sector huur, met een oppervlakte van circa 120 m² tot maar liefst 140 m², gelegen aan de Helmkruidstraat en de Zonnedauw. De woningen worden energieneutraal opgeleverd.

Kenmerken van het Nieuwe A
Aantal woningen: 48 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 120 - 140 m²
Aantal slaapkamers: 3, 4 of 5 slaapkamers
Opgeleverd: 2019

Wonen tussen het groen en de stad
Het Nieuwe A is een gezellig gevarieerd nieuw buurtje van de Arnhemse wijk Malburgen. Hoogbouw maakt plaats voor laagbouw, huurwoningen en betaalbare koopwoningen wisselen elkaar af en de wijk bruist van het nieuwe leven. Wonen in het Nieuwe A is wonen op een prachtige plek, gelegen tussen stad en natuur. De natuur van de uiterwaarden van de Rijn en het natuurpark Meinerswijk zijn op loopafstand gelegen. En aan de andere kant is het centrum van Arnhem, met al haar voorzieningen, binnen handbereik. Je fietst hier zo naartoe.

De woningen in het Nieuwe A
Je hebt de keuze uit royale tussen- en hoekwoningen, variërend in een woonoppervlakte van circa 120 m² tot maar liefst 140 m². De woningen hebben 3, 4 of 5 slaapkamers. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel, 2e toilet en design radiator. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaand, houten berging/ schuur.  Parkeren kun je in sommige gevallen op eigen terrein. In de andere gevallen parkeer je jouw auto bij de woning op het openbare terrein.

Met een ruime woonkamer en minimaal 3 slaapkamers en een ingedeelde of vrij indeelbare zolder zijn de woningen dan ook echte gezinswoningen, midden in een levendige wijk.

De woningen zijn energieneutraal. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, hoog rendementsbeglazing HR++, vloerverwarming en WTW ventilatie. En dat zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat en een lage energierekening.

Inschrijven voor het Nieuwe A
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Centrum

Arnhem

Hemelrijk e.o.

Arnhem
Eigen parkeerplaats

Arnhem

Groningensingel

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Helmkruidstraat e.o.

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: