Bemmel

Gersthof

Nabij centrum
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gersthof , Bemmel

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Eengezinswoningen op loopafstand van diverse voorzieningen. Ideaal voor de inwoner die dorps wil wonen maar toch in de buurt van allerlei stadse voorzieningen.

Kenmerken:
Soort woning: Eengezinswoningen
Oppervlakte: 113 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 4/5 kamers (3/4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1980
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Stenen berging of garage
Parkeerplaats: Garage of openbaar parkeren
Bijzonderheden: Woningen beschikken over EPA-label C

Woningen zijn gelegen aan Gersthof 22 t/m 62 te Bemmel.


Huurprijs:
Huurprijs vanaf: € 840,00 per maand
Servicekosten per maand: nvt

Indeling:
In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping, waar de 3 slaapkamers en de badkamer zich bevinden. De badkamer is voorzien van ligbad, vaste wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. De zolder is te bereiken via de vaste trap, waar een mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de opstelling cv-ketel en bergruimte.
Enkele hoekwoningen beschikken over een garage, andere woningen hebben een stenen berging in de achtertuin. Enkele woningen zijn recent voorzien van nieuwe keuken, badkamer en toilet.

*Foto's tonen een soortgelijke woningen.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 31 m²
Keuken: c.a 8 m²
Slaapkamer 1: ca. 12 m²
Slaapkamer 2: ca. 11 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Slaapkamer 4: ca. 20 m²
Garage: ca. 17 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in wijk ´t Hoog in het noorden van Bemmel, deels tegen het centrum aan. De meeste winkels en een groot aantal voorzieningen bevinden zich in en rond het centrum. Bemmel heeft diverse basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Tevens beschikt Bemmel over een college waar vmbo, have en vwo gevolgd kan worden. Bemmel kent een bloeiend verenigingsleven en diverse sportgelegenheden, zoals scouting, tennisbanen, sporthallen, voetbalvelden, hockeyvelden en een overdekt zwembad.

Bereikbaarheid:
In Bemmel heeft u directe aansluitingen op de wegen A15, A325 en N325. Bemmel ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen en is via het openbaar vervoer goed bereikbaar per bus. Bushalte De Rosmolen bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Hier vertrekt buslijn 35 2 keer per uur van en naar Bemmel-Elst-Zetten. In het centrum bij bushalte Papenstraat vertrekken er diverse buslijnen, te weten: 33 (Arnhem CS – Bemmel – Nijmegen CS), 74 (Velp – Bemmel) en 300 (Arnhem CS – Nijmegen Heyendaal).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Bemmel

Hoogselaan e.o.

Bemmel

REBO Groep is aangesloten bij: