Bemmel

Hoogselaan e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Huurwoning Eengezinswoning
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hoogselaan e.o. , Bemmel

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.


Ruime eengezinswoningen van ca. 140 m² woonoppervlak mop loopafstand van diverse voorzieningen. Ideaal voor de inwoner die dorps wil wonen maar toch in de buurt van allerlei stadse voorzieningen. Enkele woningen beschikken over een garage.

Kenmerken:
Soort woning: Eengezinswoningen
Oppervlakte: 140m² woonoppervlak
Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1985
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging en enkele met garage
Parkeerplaats: Openbaar, de hoekwoningen hebben een oprit
Bijzonderheden: 4 slaapkamers, 2 badkamers en rustige ligging

De woningen zijn gelegen aan Eest 41 t/m 51, Hoogselaan 1 t/m 11, Moutlaan 34 t/m 56 te Bemmel.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 960,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treed u de z-vormige woonkamer met openhaard binnen. De woning heft een half open keuken en aansluitend treft u de berging met aansluiting wasapparatuur.
Via de trap komt u op de overloop waaraan zich 3 ruime slaapkamers en het 2de toilet bevinden. De badkamer is te bereiken via de ouderslaapkamer voorzien van bad en vaste wastafel.
Via de vaste trap naar de 2de verdieping komt u op de voorzolder met opstelling cv-apparatuur, 2de badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, 4de slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden.

Afmetingen:
Woonkamer: 38 m²
Keuken: 7 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 12 m²
Slaapkamer 3: 9 m²
Badkamer: 4 m²
Slaapkamer 4: 20 m²


Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in wijk ´t Hoog in het noorden van Bemmel, deels tegen het centrum aan. De meeste winkels en een groot aantal voorzieningen bevinden zich in en rond het centrum. Bemmel heeft diverse basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Tevens beschikt Bemmel over een college waar vmbo, have en vwo gevolgd kan worden. Bemmel kent een bloeiend verenigingsleven en diverse sportgelegenheden, zoals scouting, tennisbanen, sporthallen, voetbalvelden, hockeyvelden en een overdekt zwembad.

Bereikbaarheid:
In Bemmel heeft u directe aansluitingen op de wegen A15, A325 en N325. Bemmel ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen en is via het openbaar vervoer goed bereikbaar per bus. Bushalte De Rosmolen bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Hier vertrekt buslijn 35 2 keer per uur van en naar Bemmel-Elst-Zetten. In het centrum bij bushalte Papenstraat vertrekken er diverse buslijnen, te weten: 33 (Arnhem CS – Bemmel – Nijmegen CS), 74 (Velp – Bemmel) en 300 (Arnhem CS – Nijmegen Heyendaal).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij centrum

Bemmel

Gersthof

Bemmel

REBO Groep is aangesloten bij: