Breukelen

Keizerskroon e.o.

Groene omgeving
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keizerskroon e.o. , Breukelen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management BV beheert het onderhavige complex gelegen aan de Stinzenlaan Noord 143 t/m 196 (oneven nummers) en aan de Keizerskroon 2 t/m 28 (even nummers) te Breukelen. Het betreffen 2-kamer of 3-kamer appartementen. Bouwjaar 1992.

Het dorp Breukelen, omsloten door de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal bevindt zich in de provincie Utrecht tussen de grote steden Utrecht en Amsterdam. De A2 is vanaf de appartementen goed te bereiken.
Zo bevinden ook het station en het openbaar vervoer zich op korte afstand van de appartementen.
De appartementen aan de Stinzenlaan Noord en Keizerskroon bevinden zich tevens op korte afstand van het centrum van Breukelen.
De appartementen beschikken over een royale woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer (mogelijkheid tot het creëren van een 2e slaapkamer), badkamer met douche, ligbad en wastafel en een balkon.
Op de begane grond bevinden zich de individuele bergingen.
Het gebouw is voorzien van een lift.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: