Dieren

Diderna

Centrum
Terug naar boven

Diderna , Dieren

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Aan de rand van het centrum gelegen 3-kamer 55+ appartementen voorzien van lift

Kenmerken:
Soort woning: 3-kamer appartementen
Oppervlakte: 85 m² tot 100 m²
Aantal kamers: 3 waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar: 1996
Buitenruimte: Balkon
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging
Parkeerplaats: Openbaar

Gelegen aan Diderna 12 t/m 42 te Dieren.

Huurprijs:
Huurprijs vanaf: € 820,00 tot circa 850,00
Servicekosten per maand: € 50,-

Indeling:
Via de entree vindt u op de eerste en tweede verdieping de appartementen. Via de voordeur bereikt u de hal waaraan alle ruimtes bereikbaar zijn. 2 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, bad radiator en wastafel. Ruime woonkamer met open keuken, berging. Een extra berging bevindt zich op de eerst verdieping. Op de begane grond is een aparte algemene fietsenstalling.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 37 m²
Keuken: ca. 9 m²
Slaapkamer 1: ca. 13 m²
Slaapkamer 2: ca. 4 m²
Badkamer: ca. 6 m²

Omgeving en voorzieningen:
Gelegen aan de rand van het centrum van Dieren. Alle voorzieningen zoals supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels zijn aanwezig.
Op 15 min loopafstand van het centraal station van Dieren. Diverse bushaltes op loopafstand. Het Velperbroek circuit ligt op 15 auto minuten van de woningen van waaruit de A12 en A18 bereikbaar zijn.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Mét garage

Dieren

Wilhelminaweg Garage

Dieren
Groene omgeving

Dieren

E. van Beinumlaan e.o.

Dieren

REBO Groep is aangesloten bij: