Doetinchem

De Nevel

Groene omgeving
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

De Nevel , Doetinchem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Wilt u wonen in een wijk met een landelijk accent dan is Buitenplaats Wijnbergen echt iets voor u!
Eengezinswoningen voorzien van luxe van keuken en badkamer met woonoppervlak vanaf 108 m².

Kenmerken:
Soort woning: Eengezinstussen- en hoekwoningen
Oppervlakte: 108 m² tot 114 m²
Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2014
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Noord of Zuid
Schuur/berging: Berging
Parkeerplaats: Openbaar

Gelegen aan De Nevel 27 t/m 45 en 36 t/m 46 te Doetinchem.

Bijzonderheden:
Luxe Siemens inbouwapparatuur in de keuken. Luxe badkamer met ligbad en aparte douche.

Huurprijs:
Huurprijs vanaf: € 870,- per maand
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
Begane grond: U komt binnen in een zeer ruime hal waar zich het toilet en de meterkast zich bevinden. Via de hal komt u de ruime woonkamer binnen met openslaande deuren naar de tuin. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur van Siemens. Via de vast trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de luxe afgewerkte badkamer. Via de vaste trap komt u op de ruime zolder voorzien van groot dakraam en wasmachine aansluiting met mogelijkheid tot 4de slaapkamer.

Afmetingen:
Woonkamer: circa 24 m²
Keuken: circa 7 m²
Slaapkamer 1: circa 12 m²
Slaapkamer 2: circa 10 m²
Slaapkamer 3: circa 6 m²
Badkamer: circa 6 m²
Zolder: circa 40 m²

Omgeving en voorzieningen:
De wijk is ruimtelijk opgezet, met veel groen en respect voor de oorspronkelijke landschappelijke waarden.Buitenplaats Wijnbergen krijgt haar eigen Multifunctioneel centrum. Rondom dit centrum liggen diverse archeologische vindplaatsen, wat de plek nog specialer maakt. In het Multifunctioneel centrum wordt onder meer een Brede School ondergebracht. Het centrum biedt ook ruimte en gelegenheid voor allerlei andere activiteiten en voorzieningen. Voor kinderen is er in de wijk volop speelgelegenheid buiten. Kinderen van 0 tot 6 jaar hebben hun straatspeelplekken dichtbij de woning. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar zijn er buurtspeelplekken. Bovendien is er voor de hele wijk een speel- en sportplek bij het Multifunctioneel centrum. Buitenplaats Wijnbergen heeft voorzieningen als het ziekenhuis Slingeland en zorgcentrum Dichteren binnen handbereik. Ook het terrein van voetbalvereniging VIOD ligt vlakbij, net zoals recreatieplas Braamt. Dankzij de directe fietsverbinding met het centrum van Doetinchem zijn ook allerlei andere voorzieningen (winkelen, uitgaan) dichtbij. Met de auto bent u snel via Europaweg en A18 daar waar u wilt zijn.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Doetinchem

Wolborgenmate

Doetinchem

Doetinchem

Amphionstraat

Doetinchem
Luxe appartementen

Doetinchem

Ruimzichtlaan

Doetinchem
Kindvriendelijke buurt

Doetinchem

Henri Dunantlaan e.o.

Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: