Doetinchem

Henri Dunantlaan e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Henri Dunantlaan e.o. , Doetinchem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime eengezinswoningen van ca. 140m² woonoppervlak met 4 slaapkamers in woonwijk de Huet in groene, kindvriendelijke buurt.

Kenmerken:
Soort woning: Eengezinswoningen
Oppervlakte: 140m² woonoppervlak
Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1982
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging
Parkeerplaats: Openbaar, een aantal woningen heeft een eigen oprit
Bijzonderheden: 4 slaapkamers, 2 badkamers en rustige ligging

Gelegen aan H. Dunantlaan 73 t/m 135 en Wolborgenmate 67 t/m 95A en 72 t/m 96A te Doetinchem

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 882,-


Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treed u de z-vormige woonkamer met openhaard binnen. De half open keuken is voorzien van gootsteen en afzuigkap, aansluitend treft u de berging met aansluiting wasapparatuur.
Via de trap komt u op de overloop waaraan zich 3 ruime slaapkamers en het 2de toilet bevinden. De badkamer is te bereiken via de ouderslaapkamer voorzien van bad en vaste wastafel.
Via de vaste trap naar de 2de verdieping komt u op de voorzolder met opstelling cv-apparatuur, 2de badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, 4de slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden.

Afmetingen:
Woonkamer: 38 m²
Keuken: 7 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 12 m²
Slaapkamer 3: 9 m²
Badkamer: 4 m²
Slaapkamer 4: 20 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen nabij tal van voorzieningen zoals het winkelcentrum "De Bongerd", de sporthal, kinderboerderij, groen park en het openbaar vervoer. Tevens is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. Snelle ontsluitingswegen (A18), diverse buslijnen en trein station zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Doetinchem

Wolborgenmate

Doetinchem

Doetinchem

Amphionstraat

Doetinchem
Groene omgeving

Doetinchem

De Nevel

Doetinchem
Mét garage

Doetinchem

Anne Frankstraat e.o.

Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: