Doetinchem

Ruimzichtlaan

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Ruimzichtlaan , Doetinchem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Royale 3- of 4 kamer appartementen voorzien van grootte raampartij met veel licht en luxe afwerking van badkamer, keuken en toilet.

Kenmerken:
Soort woning: appartement
Oppervlakte: vanaf 94 m²
Aantal kamers: 3 of 4 kamers
Bouwjaar: 2010
Buitenruimte: balkon of terras
Ligging buitenruimte: West of Oost
Schuur/berging: inpandige berging
Parkeerplaats: eigen parkeerplaats in parkeergarage

Gelegen aan Ruimzichtlaan 2, 8, 10, 16 t/m 26, 32 t/m 38, 60 t/m 102, 106, 116, 120, 122

Bijzonderheden:
Luxe badkamer en keuken compleet afgewerkt, optimale geluidsisolatie, duurzame en comfortabele installaties, videofooninstallatie, afgesloten bewonersgarage met elektronische toegangscontrole en uitsluitend voor bewoners toegankelijke rustige binnentuin.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: vanaf € 776,00 tot ca. € 1.400,00
Servicekosten per maand: vanaf € 70,00

Indeling:
De appartementen aan de Ruimzichtlaan bestaan uit 4 complexen, drie Urban villa’s en de appartementen in het kopblok. De Urban villa’s bestaan per complex uit 11 appartementen waarvan 4 verschillende typen.
U komt binnen in de hal waar zich het toilet en de videofooninstallatie bevindt. Aansluitend bevindt zich de ruime woonkamer, luxe half open keuken, berging/CV-ruimte met aansluitingen wasapparatuur, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche, en wastafel. Enkele appartementen beschikken over een tweede toilet in de badkamer.
De bel-etage appartementen op de eerste verdieping hebben een open trap in de woonkamer die verbonden is met een extra ruimte op de begane grond. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor een werkplek aan huis of als hobbykamer in te richten.
Voor de specifieke indelingen per type appartement kunt u contact met ons opnemen of de individuele aanmeldingen op internet bekijken.

Omgeving en voorzieningen:
het Lookwartier tussen de Loolaan, de Ds. van Dijkweg, de Hofstraat en de Keppelseweg in de luwte naast het centrum, op loopafstand van de Kruisbergse bossen en het groene buitengebied.
Wonen in het Lookwartier is wonen op een kruispunt van mogelijkheden. De één statig en markant aan de nieuwe Ruimzichtlaan, de ander ruim, rustig en groen richting de Loolaan en de volgende weer stads en sfeervol in de nabijheid van de nieuwe schouwburg Amphion. In het Lookwartier staan 3 riante Urban Villa\'s aan de nieuwe Ruimzichtlaan. Qua stijl en elegantie sluiten ze naadloos aan bij de 19de eeuwse sfeer van groots wonen in de omgeving. Aan de rand van centrum gelegen. Buslijnen, station en ontsluiting wegen (A18) zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Doetinchem

Wolborgenmate

Doetinchem
Energiezuinig

Doetinchem

De Ketting e.o.

Doetinchem

Doetinchem

Amphionstraat

Doetinchem
Groene omgeving

Doetinchem

De Nevel

Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: