Doorn

Simon Vestdijkhof e.o.

Seniorencomplex
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Aantal kamers
4
Aantal verdiepingen
1
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Simon Vestdijkhof e.o. , Doorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Nabij het gezellige centrum van Doorn, een dorp dat is omgeven door de natuur, beheren wij 36 semi-bungalows. Vanwege de indeling zijn de semi-bungalows ideaal voor senioren.

Kenmerken
- Semi bungalows
- Simon Vestdijkhof 1 t/m 33 (o), Kampdwarsweg 1 t/m 9 (on)
- Woonoppervlakte: 76 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers
- Bouwjaar 1987
- Voortuin en achtertuin
- Schuur aanwezig
- Openbaar parkeren

Bijzonderheden
- nabij uitgestrekt natuurgebied
- twee badkamers aanwezig, waarvan 1 op de begane grond
- 1 slaapkamer op de begane grond
- op loopafstand van winkels
- geschikt voor senioren
- Huurprijs van: € 805,00 t/m € 890,00 per maand
- Voorschot servicekosten: € 5,00 per maand

De woningen
Via de voortuin bereikt u de woning. U komt binnen in de hal. Hier heeft u de mogelijkheid de trap naar de 1e verdieping te nemen. In deze hal treft u het toilet aan en de toegang tot de woonkamer.
De woonkamer (22 m²) bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer (12 m²) en dichte keuken (7 m²). Deze zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, aan de tuinkant. De achtertuin is te bereiken vanuit de keuken. De badkamer op de begane grond is bereikbaar middels de slaapkamer.
Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig (16 m² en 15 m²) en de tweede badkamer (3 m²).

Omgeving en voorzieningen
De straten waarin de woningen gelegen zijn stralen door de bewoners een gemoedelijke sfeer uit. De woningen zijn gelegen op loopafstand van winkelcentrum en nabij uitgestrekte natuurgebied.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier welke u kunt vinden op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4,5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 4,5 x € 800,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Gepensioneerd? Uw inkomen dient gelijk te zijn aan minimaal 3,5 keer de huurprijs.
- Geheel vrije vestiging.
- Bij toewijzing van de woningen wordt gekeken naar de leeftijd van de huurder (seniorencomplex).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.
    Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Winkelstrip

Doorn

Kampweg

Doorn
Nabij centrum

Doorn

Fre Dommissehof

Doorn

REBO Groep is aangesloten bij: