Driel

Berenklauw

Groene omgeving
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Berenklauw , Driel

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Fraaie eengezinswoningen met een oppervlak variërend van 107 m² tot 116 m² in De Breekenhof. Gelegen in het Dorp Driel ten zuidwesten van Arnhem.

Kenmerken
Soort woning: Eengezinswoningen
Woonpppervlakte: Variërend van 107 m² tot 116 m²
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2013
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Houten berging in de achtertuin
Parkeerplaats: Openbaar
Adressen: Berenklauw 1 t/m 45 (oneven)

Huurprijs:
Huurprijs vanaf: € 920,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
In de centrale hal bevindt zich de meterkast, de toiletruimte voorzien van fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een tuindeur, een kast onder de trap en een open keuken. De luxe keuken is voorzien van een composiet natuurstenen aanrecht en ingericht met diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens en een gaskookplaat. Afhankelijk van de woning is deze voorzien van een rechte keuken of een hoekkeuken. De achtertuin is voorzien van een pad naar de houten berging.
Eerste verdieping: Via een dichte trap komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een ruime badkamer met tweede toilet, ligbad en separate douche.
Tweede verdieping: Op de tweede verdieping treft u een ruime zolder.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 24 m²
Keuken: ca. 9 m²
Slaapkamer 1: ca. 14 m²
Slaapkamer 2: ca. 8 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Zolder: ca. 40 m²

Omgeving en voorzieningen:
Het dorp Driel behoort tot de gemeente Overbetuwe en is gelegen vlak langs de Rijn ten zuidwesten van Arnhem. De wijk waarin de woningen zijn gelegen is ruim van opzet en voorzien van veel groen en waterpartijen. De aanwezige fiets- en voetgangersroutes sluiten aan op het weidse fiets- en wandelgebied in de omgeving. Driel beschikt over een supermarkt en meerdere basisscholen. De voorzieningen van de stad Arnhem liggen op steenworp afstand.

Bereikbaarheid:
De woningen zijn gelegen in de wijk De Breekenhof. Deze wijk is bereikbaar via twee hoofdontsluitingen waarvan één over de verkeersbrug. De verbindingsweg (N837) op de A50 ligt op steenworp afstand. Arnhem en Elst liggen op 5 autominuten.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: