Duivendrecht

Park Zonnehof

Groene omgeving
Terug naar boven

Park Zonnehof , Duivendrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In Park Zonnehof woon je omgeven door groen en water, vlakbij het oude dorpshart van Duivendrecht. De bereikbaarheid naar Amsterdam is fantastisch, met 5 minuten zit je op de A10 en met een kwartier in Amsterdam centrum. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je zelfs kiezen voor de fiets! Met 20 minuten fietsen langs de Amstel sta je op een van de grachten van Amsterdam.

Het appartementencomplex is prachtig omringd door hoge bomen, op het terrein van een voormalige school. Het deel van de appartementen heeft een gereguleerde huurprijs en een deel valt, net als de eengezinswoningen, in de vrije sector. De locatie kent een zeer goede bereikbaarheid, zowel met openbaar- als eigen vervoer. Winkelcentrum Dorpsplein ligt aan de overkant van de weg. Op loopafstand bevindt zich ook een tweetal basisscholen en diverse speelvoorzieningen voor de (toekomstige) kleinere bewoners van dit mooie plan. Zowel de woningen als appartementen zijn kwalitatief hoogwaardig opgeleverd.

REBO Groep is aangesloten bij: