Ede

Lagewoud e.o.

€ 824,-
Groene omgeving
Woonhuis -
Conditie
Huurprijs
€ 824,-  
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Lagewoud e.o. , Ede

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Prettig wonen in een groene omgeving. Ruime appartementen in de jonge wijk Ede Kernhem. Voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen in de directe omgeving gelegen.

Kenmerken
- Adres: Mauvezand 1 t/m 7 (oneven nummers) en Lagewoud 24 t/m 86 (even nummers)
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 36 appartementen
- Woonoppervlakte: 88 tot 128 m²
- 3 of 4 kamers, 2 of 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2013
- Balkon aanwezig op Westen of Zuiden
- Berging aanwezig
- Eigen parkeerplaats
- Huurprijs per maand: vanaf € 824,00 t/m circa 1.024,00
- Voorschot servicekosten: € 50,00

Bijzonderheden
Wonen in een groene omgeving nabij diverse voorzieningen
Ruim wonen in een jonge wijk
Beschikking over eigen parkeerplaats, berging en balkon

De appartementen
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u de 36 appartementen gelegen aan het Lagewoud en Mauvezand. Er is een grote diversiteit binnen het project. U kunt kiezen uit zes verschillende type appartementen met twee of drie slaapkamers variërend van 88 tot 128 m² groot. De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Ieder appartement beschikt over een berging en een parkeerplaats. De indeling is per appartement verschillend. Zo zijn er appartementen met de keuken beneden en het woongedeelte boven.
De appartementen zijn fraai afgewerkt met een complete luxe keuken voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast beschikken de badkamers van de appartementen over dubbele wastafels, ligbad, douche en tweede toilet.

Omgeving en voorzieningen
Aan de ene kant een landgoed waar in de Middeleeuwen de hertog van Gelre al verliefd op was, aan de andere kant het gezellige Ede met z’n theaters, winkels en scholen. Om de hoek liggen het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Zo zijn er tientallen redenen om in Kernhem te willen wonen.
Deze wijk is de nieuwste uitbreiding van Ede. Een deel van Kernhem wordt opgebouwd uit zogenaamde ‘Scherven’. De scherven vormen qua oppervlakte het grootste deel van het woongebied en worden gekenmerkt door een meer traditionele verkavelingvorm. In Scherf 1 gaat het om 36 appartementen. Door de ‘scherven’ krijgt Kernhem een speels karakter. Die prettige sfeer is ook te danken aan het vele groen in de wijk.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden, hierna wordt het contract stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Uw inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De inkomenseis voor een huurwoning is als volgt:
Het bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en vaste 13e maand) dient circa 4 x de kale huurprijs te bedragen. Bij twee inkomens mag het tweede inkomen voor 50% worden meegerekend. Voor gepensioneerden geldt de inkomenseis dat het bruto maandinkomen circa 3,5 x de kale huurprijs dient te bedragen. Bij zelfstandig ondernemerschap wordt er een bankgarantie gevraagd.
- De woningen bevinden zich in de vrije sector.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Ede

De Laren

Ede
Centrum

Ede

Torenstraat

Ede
Nabij station

Ede

Slotveen, Bakkeveen

Ede
Groene omgeving

Ede

Mauvezand e.o.

Ede

REBO Groep is aangesloten bij: