Ede

Mauvezand e.o.

Groene omgeving
Woonhuis -
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Mauvezand e.o. , Ede

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Prettig wonen in een groene omgeving. Ruime eengezinswoningen in de jonge wijk Ede Kernhem. Voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, station en uitvalswegen in de directe omgeving gelegen.

Kenmerken
- Adres: Mauvezand 9 t/m 67 (oneven nummers)
- Wijk: Kernhem Scherf 1
- 30 Eengezinswoningen
- Woonoppervlakte: 114 tot 121 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2013
- Tuin aanwezig op Westen of Oosten
- Berging aanwezig
- Parkeren op eigen terrein
- Huurprijs per maand: vanaf € 893,00 t/m circa 979,00

Bijzonderheden
Wonen in een groene omgeving nabij diverse voorzieningen
Ruim wonen in een jonge wijk

De woningen
Aan de noordkant van Ede ligt de prachtige en vooral groene wijk: Kernhem. Deze wijk is opgebouwd uit zogenaamde scherven waarvan scherf 1 onderdeel uitmaakt. Hier vindt u de 30 ruime eengezinswoningen gelegen aan het Mauvezand. De eengezins- tussenwoningen hebben een oppervlakte van 114 of 121 m². Een aantal van deze woningen zijn voorzien van een erker. De hoekwoningen hebben een oppervlakte van 116 of 123 m². Naast de ruime woonkamer beschikken de woningen over een fraai afgewerkte en complete luxe keuken voorzien van composiet aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur.
Op de 1e verdieping treft u drie slaapkamers, een luxe badkamers voorzien van een wastafel, ligbad, separate douche en een tweede toilet.
De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap. Hier vindt u een ruime zolderruimte, en opstelplaats voor wasmachine en droger.

Omgeving en voorzieningen
Aan de ene kant een landgoed waar in de Middeleeuwen de hertog van Gelre al verliefd op was, aan de andere kant het gezellige Ede met z’n theaters, winkels en scholen. Om de hoek liggen het Nationaal Park Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Zo zijn er tientallen redenen om in Kernhem te willen wonen.
Deze wijk is de nieuwste uitbreiding van Ede. Een deel van Kernhem wordt opgebouwd uit zogenaamde ‘Scherven’. De scherven vormen qua oppervlakte het grootste deel van het woongebied en worden gekenmerkt door een meer traditionele verkavelingvorm. In Scherf 1 gaat het om 30 eengezinswoningen. Door de ‘scherven’ krijgt Kernhem een speels karakter. Die prettige sfeer is ook te danken aan het vele groen in de wijk.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden, hierna wordt het contract stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Uw inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De inkomenseis voor een huurwoning is als volgt:
Het bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en vaste 13e maand) dient circa 4 x de kale huurprijs te bedragen. Bij twee inkomens mag het tweede inkomen voor 50% worden meegerekend. Voor gepensioneerden geldt de inkomenseis dat het bruto maandinkomen circa 3,5 x de kale huurprijs dient te bedragen. Bij zelfstandig ondernemerschap wordt er een bankgarantie gevraagd.
- De woningen bevinden zich in de vrije sector.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Ede

De Laren

Ede
Centrum

Ede

Torenstraat

Ede
Nabij station

Ede

Slotveen, Bakkeveen

Ede
Groene omgeving

Ede

Lagewoud e.o.

€ 824
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: