Ede

Torenstraat

Centrum
Terug naar boven

Torenstraat , Ede

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO beheert een aantal studio's aan de Torenstraat in Ede. Uitgaansgelegenheden en alle voorzieningen in de directe omgeving.

Omgeving en voorzieningen:
Hoewel Ede vanuit het verleden een dorp is, heeft het alle faciliteiten van een moderne stad uit de 21e eeuw. U vindt er dan ook een uitgebreid winkelaanbod binnen handbereik. Daarnaast treft u er twee treinstations waarvan het station Ede-Centrum zelfs op loopafstand.
Op cultureel gebied kunt u goed terecht in Ede en direct omgeving. Te denken valt aan Cultura, de zeer uitgebreide bibliotheek en kunstuitleen of CineMec, één van de grootste bioscopen van Nederland. Daarnaast vindt u in Ede tal van restaurants, bistro’s, eetcafés en andere uitgaansgelegenheden.
Ook de natuur is rijk aanwezig in Ede. Te denken valt aan De Edese Heide en de Hoge Veluwe. Prachtige natuurgebieden waar u kunt wandelen en fietsen.

 

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Ede

De Laren

Ede
Nabij station

Ede

Slotveen, Bakkeveen

Ede
Groene omgeving

Ede

Mauvezand e.o.

Ede
Groene omgeving

Ede

Lagewoud e.o.

€ 824
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: