Elst

Colosseum e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis -
Conditie
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Colosseum e.o. , Elst

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In ons beheer: 32 luxe eengezinswoningen gelegen in de nieuwbouwwijk Westeraam te Elst.


Projectinformatie:
• 32 luxe eengezinswoningen;
• Woonoppervlakte variërend van 123 m² tot 136 m²;
• Complete luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
• 3 slaapkamers + een ruime zolder;
• Badkamer v.v. douchehoek, wastafel en een 2e toilet;
• Op de 2e verdieping bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine & droger;
• Tuin met houten berging;


Huurprijs:
Huurprijs vanaf per maand: € 980,00

De woningen zijn gelegen aan de Brugwachter (6 t/m 18, even), Colosseum (5 t/m 17, oneven), Lingegraaf (4 t/m 26, even) & Polderwerker (15 t/m 25, oneven).

*Foto(s) toont/tonen een impressie van het complex;


De wijk
Elst is geliefd vanwege de ideale combinatie van natuur en stedelijk comfort. Zo heeft het dorp en keur aan faciliteiten en is veelzijdig in onderwijs en sportmogelijkheden. Het gezellige centrum heeft sfeervolle winkeltjes, maar u vindt er ook filialen van de bekende landelijke winkelketens. In Elst vindt u een ruime keuze aan restaurants en diverse gelegenheden voor een gezellig avondje uit.

Elst beschikt over goede uitvalswegen van en naar de omliggende steden, heeft een eigen NS-Station en een uitgebreid openbaar vervoer plan.

De woningen zijn gelegen in de wijk De Lanenbuurt. Door de aantrekkelijke omgeving en haar gunstige ligging nabij grote steden als Nijmegen, Tiel en Arnhem is het woongebied van Elst de afgelopen jaren uitgebreid. De wijk is ruim opgezet, heeft veel groenvoorzieningen waar kinderen lekker op straat kunnen spelen.

In de wijk is een winkelcentrum gerealiseerd in de dagelijkse behoeften, evenals scholen en sportfaciliteiten.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Elst

Halve Morgen

Elst
Nabij station

Elst

Basilica

Elst
Kindvriendelijke buurt

Elst

Dupondius e.o.

Elst
Groene omgeving

Elst

Tempellaan

Elst

REBO Groep is aangesloten bij: