Epse

Het Wilgert e.o.

Goed bereikbaar
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Het Wilgert e.o. , Epse

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime, lichte 2-onder-1-kapwoningen met luxe keuken, garage en voor- en achtertuin gelegen in prettige, groene omgeving.

Kenmerken:
Adres: Het Diekman 1 t/m 31 (o) en 24 t/m 30 (e) en Het Wilgert 23 t/m 29
Soort woning: 24x 2-onder-1-kap woning
Oppervlakte: ca. 120 m²
Aantal kamers: 5 (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1991
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Berging: bijkeuken/ berging
Parkeerplaats: garage, eigen oprit en openbaar
Bijzonderheden: royale en lichte woning

Huurprijs:
Huurprijs per maand v.a.: € 1.030,00
Servicekosten: n.v.t.
Beschikbaar: in overleg

Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treedt u de royale z-vormige woonkamer met open haard binnen. Vanuit de half open keuken voorzien van apparatuur is de bijkeuken annex berging met aansluiting wasapparatuur bereikbaar. Via de trap komt u op de overloop waar 3 ruime slaapkamers zijn gesitueerd. Badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en 2e toilet. Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping met opstelling cv-ketel, 2e aansluiting wasapparatuur, 2e badkamer voorzien van douche en wastafel, 4e slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 16 m²
Keuken: ca. 8 m²
Eetkamer: ca. 12 m²
Bijkeuken: ca. 6 m²
Berging: ca. 4 m²
Slaapkamer 1: ca. 16 m²
Slaapkamer 2: ca. 11 m²
Slaapkamer 3: ca. 9 m²
Badkamer: ca. 4 m²
Slaapkamer 4/ zolder: ca. 26 m²
Douche: ca. 4 m²

Omgeving en voorzieningen:
Epse beschikt over een supermarkt en voor alle overige zaken zijn Deventer en Gorssel in de nabijheid gelegen.
Zeer gunstige ligging t.o.v. A1. Busverbinding naar Deventer, Lochem en Zutphen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: