Harderwijk

Bachdreef Semibungalow

Mét garage
Woonhuis -
Conditie
Perceeloppervlakte
79m2
Aantal kamers
4
Aantal verdiepingen
1
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bachdreef Semibungalow , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Leuke semi-bungalows met garage. De woningen beschikken over 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer op de begane grond. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond.

Kenmerken
- Adres: Bachdreef 301 t/m 329 (oneven nummers)
- Wijk: Drielanden
- 15 Semi bungalows met garage, 2-onder-1 kap
- Woonoppervlakte: 85 m²
- Bouwjaar 1995
- Voor- en achtertuin aanwezig. Achtertuin gelegen op het zuidwesten en zuidoosten
- Garage aanwezig
- Af en toe beschikbaar

Bijzonderheden
3 slaapkamers aanwezig waarvan 1 slaapkamer op de begane grond
Badkamer aanwezig op de begane grond
De woningen zijn zeer geschikt voor senioren

De woningen
U bereikt de woningen door de voortuin. U komt binnen in de hal. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de voorzijde van de woning. Aan de achterkant van de woonkamer is de keuken gelegen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de zonnige achtertuin. De woning beschikt over 3 slaapkamers. 1 slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Net als de badkamer. Ook deze is op de begane grond gelegen. Daarom zijn de woningen zeer geschikt voor mensen welke minder goed te been zijn, maar toch graag een woning bewonen. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere 2 slaapkamers en een berging. De woningen hebben een garage. Deze is vanuit de woning bereikbaar.

De omgeving
De woningen zijn gelegen in de wijk Drielanden. De wijk beschikt over een groot winkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast bent u kort verwijderd van de snelweg A28 en is de bushalte een paar straten verwijderd van de woningen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Harderwijk
Energiezuinig

Harderwijk

Project Waterfront

Harderwijk
Luxe appartementen

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Harderwijk
Nabij station

Harderwijk

Jan van Nassaupark

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: