Harderwijk

Jan van Nassaupark

Nabij station
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Jan van Nassaupark , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 18 appartementen gelegen in het groen. Een prachtig terrein. Een groene oase midden in Harderwijk. We praten hier over het voormalig kazerneterrein ‘Jan van Nassaukazerne’. Gelegen nabij het station. U kunt hier wonen in een 2- of 3-kamer appartement. Of past de maisonnettewoning beter bij u?  Parkeren kan op een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Kenmerken
- Adres: Jan van Nassaupark 60 t/m 77 (even en oneven nummers)
- 18 appartementen
- Woonoppervlakte: 44 t/m 62 m²
- 2- en 3 kamerappartementen, enkele maisonnettewoningen
- Bouwjaar 2001
- Buitenruimte: Balkon of loggia 
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Doelgroep huurders: divers
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
- Nabij station
- Groene omgeving
- Het complex is gelegen op het voormalige nostalgische 'Jan van Nassaukazerne' terrein
- Geen lift aanwezig

De appartementen
Er zijn 3 verschillende type appartementen aanwezig in dit complex. Maisonnettewoningen, 2- en 3-kamerappartementen. We bespreken ze allemaal.

2-kamerappartementen, type A
Er zijn twee 2-kamer appartementen aanwezig in het complex. Deze zijn gelegen op de begane grond. U komt deze appartementen binnen via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer en de slaapkamer. De keuken is gelegen aan de woonkamer en voorzien van oven, gasfornuis en afzuigkap en biedt toegang tot een berging. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de loggia. Er is 1 slaapkamer aanwezig. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.

3-kamer appartementen, type B
Er zijn 12 3-kamer appartementen aanwezig in het complex. Deze zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping. U komt deze appartementen binnen via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de ruime woonkamer van 31 m2. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de straat. Aan de woonkamer is de half open keuken gelegen. Deze is voorzien van oven, gasfornuis en afzuigkap. Via de woonkamer komt u in een tweede hal terecht. Hier vindt u de berging en de toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers (13 m2 en 8 m2). In de badkamer vindt u de douche en de wastafel. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Hier heeft u uitzicht over de groene tuinen waarmee het voormalig kazerneterrein is omgeven.
De appartementen op de 1e verdieping hebben een vlizotrap naar een vliering. Ideaal voor het opbergen van uw spullen.

Maisonnettewoningen, type C
Er zijn 4 maisonnetteappartementen aanwezig in het complex. Deze zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. Opvallend is de ruime slaapkamer op de 2e verdieping. U bereikt de appartementen via een trap. U komt binnen in de hal. Via de hal heeft u toegang tot de slaapkamer (12 m2), het toilet, trapopgang naar de volgende verdieping, de badkamer en de woonkamer. De badkamer is voorzien van doucheruimte en wastafel. Via de woonkamer bereikt u de loggia. De keuken is tevens vanuit de woonkamer te bereiken. Deze is door middel van een wand afgescheiden van de woonkamer. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van oven, gasfornuis, afzuigkap. Via een vaste trap bereikt u de volgende verdieping. Hier is opvallend veel bergruimte aanwezig. U heeft de mogelijkheid uw wasmachine te plaatsen in de ruime bergruimte. Hier vindt u tevens de opstelplaats voor de mechanische ventilatie en cv ketel. Op de verdieping is een 2e slaapkamer aanwezig. Door de oppervlakte van wel 20 m2 is de kamer opvallend ruim te noemen. De slaapkamer bevat een dakraam. In de wand is daarnaast een cirkelvormig raam aanwezig wat een leuke sfeer met zich meebrengt.

Locatie Jan van Nassaupark
De appartement zijn gelegen op het nostalgische voormalige kazerneterrein “Jan van Nassaukazerne” en omgeven door het groen. Er is per appartement een eigen parkeerplaats aanwezig welke zich op een afgesloten terrein bevindt.
De appartementen liggen op zo'n 10 minuten fietsen van het sfeervolle historische centrum en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Het station bevindt zich op loopafstand.

Ligging
Harderwijk, gelegen aan de N302. Steek het water over en u bent in de provincie Lelystad. Gaat u de andere kant op, dan komt u op de A28. Zwolle en Amersfoort… U bent er in 30 minuten. En Apeldoorn is in 40 minuten te bereiken. Houdt u meer van de natuur? Dan zit u goed. Harderwijk is omgeven door het groen. De zandvlaktes en heide bij Hulshorst, of De Veluwe. U bent er zo.
Houdt u meer van varen? Fiets naar het historische centrum van Harderwijk, huur een boot en bekijk de omgeving vanaf een oude botter. Hoe leuk is Harderwijk!

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Harderwijk
Energiezuinig

Harderwijk

Project Waterfront

Harderwijk
Luxe appartementen

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Harderwijk
Mét garage

Harderwijk

Bachdreef Semibungalow

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: