Harderwijk

Project Waterfront

Energiezuinig
Terug naar boven

Project Waterfront , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 81 luxe energiezuinige eengezinswoningen welke zijn gelegen in het project Waterfront te Harderwijk. Wonen langs de kust van Harderwijk. Zo in het historische centrum. Prachtig statige gevelwoningen. Alle voordelen en vrijheid van huren. Dat is wonen in Waterfront!

Kenmerken

-        Projectnaam: Waterfront te Harderwijk
-        81 eengezinswoningen
-        Adressen: Noorderhoofd 1 t/m 103 (o), Visserijstraat 1 t/m 7 (o), Vuurbaak 2 t/m 18 (e) en 1 t/m 11 (o), Brandaris 1 t/m 9 (o)
-        Diverse type woningen met een sfeervolle uitstraling
-        3 slaapkamers en ruime zolderverdiepingen met berging voor WM en WD
-        Woonoppervlakte: 128 m² t/m 135 m²
-        Bouwjaar 2017
-        Tuin aanwezig gelegen op het noorden, zuidoosten, westen of zuidwesten
-        Berging aanwezig achterin de tuin
-        Voor alle huurders is een parkeerplaats beschikbaar op het binnenterrein
-        Doelgroep huurders: divers
-        Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Energiezuinige woningen d.m.v. aanwezige zonnepanelen
Complete keuken met inbouwapparatuur
Comfortabele badkamer

Energiezuinig, uw voordeel!
Als u kiest voor een jonge woning, woont u comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die blijft binnen lekker koel in de zomer en warm in de winter. De woningen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis. Dit heeft voor u als huurder verschillende voordelen. U draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor uw energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En u hoeft er zelf niets voor te doen.

De woningen
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. De woningen variëren in grootte, van ca. 129 tot 135 m². De afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. U heeft altijd drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Uw wasmachine en -droger kunt u op de zolderverdieping kwijt. Daar is ook voldoende opbergruimte. De achtertuin met houten berging maken het helemaal af.

Locatie Waterfront
Vakantiegevoel in je eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Rondom 2 parkeerhoven liggen zowel 33 als 48 luxe eengezinswoningen. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar je met plezier woont. Aan het water, vlakbij het dolfinarium en het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen, verdeeld over 7 woonwijken en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. De Veluwe is binnen korte tijd te bereiken. Het biedt dus alles wat u nodig heeft om fijn te wonen.

Ligging
De woningen in Waterfront liggen aan de N302. Steek het water over en u bent in de provincie Lelystad. Gaat u de andere kant op, dan komt u op de A28. Zwolle en Amersfoort… U bent er in 30 minuten. En Apeldoorn is in 40 minuten te bereiken. Houdt u meer van de natuur? Dan zit u goed. Harderwijk is omgeven door het groen. De zandvlaktes en heide bij Hulshorst, of De Veluwe. U bent er zo.
Houdt u meer van varen? U loopt zo naar het historische centrum van Harderwijk, huur een boot en bekijk de omgeving vanaf een oude botter. Hoe leuk is Harderwijk!

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Harderwijk
Luxe appartementen

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Harderwijk
Nabij station

Harderwijk

Jan van Nassaupark

Harderwijk
Mét garage

Harderwijk

Bachdreef Semibungalow

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: