Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Gelegen aan het water
Terug naar boven

Waterstadboulevard 2 t/m 68 , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 34 diverse luxe 3 kamer appartementen met uitzicht op het water.
Favoriet van de Verhuurspecialist! Een pareltje! Eén kenmerkend woord voor deze luxe appartementen met een fantastische ligging aan het water. Uitzicht op de boten, het historisch centrum van Harderwijk in de verte. Er is altijd wat te zien. Prachtig statige gevels. Wie wil er nou niet wonen in één van deze 34 luxe appartementen?

Kenmerken
-        Projectnaam: Waterfront te Harderwijk
-        34 appartementen inclusief parkeerplaats
-        Adressen: Waterstadboulevard 2 t/m 68 (even nummers)
-        2 tot 3 slaapkamers
-        Verdeeld over 5 verdiepingen
-        8 type appartementen
-        Woonoppervlakte: 79 m² t/m 134 m²
-        Bouwjaar 2017/2018
-        Balkon/loggia/terras  aanwezig gelegen op het zuiden, westen, zuidwesten of zuidoosten
-        Individuele berging aanwezig
-        Individuele parkeerplaats aanwezig
-        Doelgroep huurders: divers
-        Af en toe beschikbaar

Bijzonderheden
Een prachtige ligging aan het water
Volop voorzieningen in de directe omgeving en perfect bereikbaar. Zowel per auto, fiets, als openbaar vervoer.
Complete keuken met inbouwapparatuur
8 verschillende type appartementen, voor ieder wat wils
Eigen parkeerplaats en berging
Ruim balkon of terras

Waterfront
Vakantiegevoel in je eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Aan de Waterstadboulevard liggen 34 statige appartementen. De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar u met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat u nodig heeft om fijn te wonen.

De appartementen
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. De appartementen variëren in grootte, van ca. 79 tot 134 m² en de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. U heeft keuze uit twee of drie slaapkamers. De appartementen hebben een ruime woonkamer. Wasmachine en –drogeraansluiting bevinden zich in de inpandige berging waar ook nog ruimte is om spullen op te bergen. Daarnaast is er ook nog een externe berging voor opslag van bijvoorbeeld fietsen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats op achtergelegen terrein of aan de waterkant, aan de voorzijde van het gebouw.

Duurzaamheid
Als u kiest voor nieuwbouw, woont u comfortabel in een goed geïsoleerd appartement. De appartementen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in de energievoorziening van de algemene ruimtes. De appartementen zijn tevens voorzien van warmteterugwinning en van vloerverwarming. Dit heeft voor u als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder.

Locatie Waterstadboulevard
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar.

Ligging
Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kunt u Harderwijk prima bereiken. Natuurliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen. Waterfront grenst aan het Natura 2000-gebied Veluwerandmeren. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen, vissen en watersporten.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Energiezuinig

Harderwijk

Project Waterfront

Harderwijk
Luxe appartementen

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Harderwijk
Mét garage

Harderwijk

Bachdreef Semibungalow

Harderwijk
Balkon op het zuiden

Harderwijk

Bachdreef

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: