Heerhugowaard

Hemelboog Binnen

Nabij winkelcentrum
Woonhuis -
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hemelboog Binnen , Heerhugowaard

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

De woningen gelegen in een kindervriendelijke wijk. De meeste woningen beschikken over een buitenruimte. 

Voorbeeld Indeling:
Entree; hal met meterkast; toilet met fontein; woonkamer met half open keuken; keuken voorzien van koelkast; kookplaat en afzuigkap; badkamer voorzien van douche; ligbad en wastafel; twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: