Heino

Goudenregen e.a.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Goudenregen e.a. , Heino

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: de woningen gelegen aan de Goudenregen 2 t/m 36 (even), Kastanje 1 t/m 15 (oneven) en Paalweg 12 t/m 26 (even) te Heino.

Het complex bestaat uit 34 ruime eengezinswoningen. Er zijn diverse typen woningen tussenwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1 kapwoningen. Enkele woningen beschikken over een garage. Het bouwjaar is 1985. De woningen liggen op zo'n 5 min. fietsen van het centrum en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De eengezinswoningen zijn als volgt ingedeeld:
begane grond - entree, hal en toiletruimte - royale woonkamer met openhaard - halfopen luxe keuken - bijkeuken annex berging - bij enkele woningen is een garage aanwezig.
Eerste verdieping - 3 slaapkamers - badkamer voorzien van ligbad en 2e toilet.
Zolder - 4e slaapkamer met opbergruimte - doucheruimte met vaste wastafel.

Bijzonderheden
- volop parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het complex
- de woningen zijn zeer ruim van opzet
- voor- en achtertuin
- geheel vrije vestiging

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: