Hilversum

Julianalaan | De KROon

Inclusief parkeerplaats
Terug naar boven

Julianalaan | De KROon , Hilversum

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Bij REBO in beheer, 85 luxe nieuwbouw huurappartementen waaronder één exclusief penthouse gelegen in De KROon op een unieke locatie in Hilversum. De appartementen, verdeeld over vier karakteristieke gebouwen, liggen op een zeer centrale plek in het centrum van Hilversum.

De prachtige appartementen beschikken vrijwel allemaal over minimaal één buitenruimte, tevens hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. De appartementen, verschillende in grootte van 50 – 166 m², beschikken over een luxe badkamer en keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. De verhuur start eind mei 2018.  

De kenmerken van de appartementen op een rij:
- luxe huurappartementen gelegen in het centrum van de mediastad Hilversum;
- woonoppervlaktes van 50 tot 166 m²;
- 1 of 2 slaapkamers;
- oppervlaktes balkon/terras van 4 tot 32 m²;
- eigen parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder;
- compleet met luxe keuken en badkamer;
- karakteristiek wonen in een uniek gebouw, waaronder het oude KRO-gebouw;
- alle voorzieningen op loopafstand;

De appartementen:
De huurappartementen van De KROon zijn verdeeld over vier woonlagen en vier gebouwen: De KROon, Amalia, Alexia, Ariane. De toekomstige bewoners van gebouw De KROon, 26 appartementen in totaal, kunnen zorg afnemen bij HilverZorg.

Wie een appartement huurt in De KROon, woont straks zeer comfortabel in het centrum van Hilversum. Alle appartementen hebben namelijk een eigen parkeerplaats en een berging in de kelder van het pand.

Omgeving en voorzieningen:
Hilversum heeft een sfeervol, ruim opgezet centrum met diverse horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en een groot aanbod aan diverse winkels. Ook bent u binnen vijf minuten lopen in het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof of de populaire foodhall en bierbrouwerij MOUT. Oftewel, alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand. 

De bereikbaarheid van de appartementen is goed, er stoppen diverse buslijnen in de omgeving en ook vindt u de stations Hilversum Centraal en Hilversum Sportpark op fietsafstand. Vanaf hier bent u binnen tien minuten in Utrecht of Amsterdam. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving van De Kroon afwisselde natuurgebieden en veel watersport mogelijkheden.

Interesse in een appartement van De Kroon in Hilversum?  
Ziet u zichzelf hier al wonen? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief via www.hurenindekroon.nl We maken via de website snel meer bekend over dit unieke project en starten binnenkort met de online verhuur van deze prachtige appartementen!

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Luxe appartementen

Hilversum

Van Linschotenlaan | Belvedere

Hilversum

REBO Groep is aangesloten bij: