Hoevelaken

Beekhof, Schalenhoek

Energiezuinig
Terug naar boven

Beekhof, Schalenhoek , Hoevelaken

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 28 sfeervolle nieuwe eengezinswoningen gelegen in het dorp, maar nabij de stadse voorzieningen van Amersfoort. De woningen hebben wel 4 slaapkamers en een royale tuin. Van buiten een plaatje, van binnen alle ruimte. En parkeren? Dat kan voor de woning of op het parkeerhof achter de woning.

Kenmerken
-         Projectnaam: De Beeckhof
-         Straatnamen: Beekhof 2 t/m 20 (e) & Schalenhoek 1 t/m 35 (o)
-         28 eengezinswoningen
-         Vier verschillende type woningen
-         4 slaapkamers
-         Woonoppervlakte: 116 m2 t/m 121 m2
-         Kaveloppervlakte: 115 m2 t/m 207 m2
-         Bouwjaar 2017
-         Tuin aanwezig, diverse tuinliggingen
-         Energielabel: A
-         Berging aanwezig achterin de tuin
-         Openbaar parkeren
-         Af en toe beschikbaar

Bijzonderheden
Complete keuken met alle benodigde inbouwapparatuur
Luxe badkamer met douche, bad, tweede toilet, en wastafel
Zonnepannelen aanwezig
Nieuwe woningen in bestaande omgeving
Nabij station

De woningen
Alles wat je je maar kan wensen is in en om de woningen aanwezig.
Een keuken ingericht met alle benodigde inbouwapparatuur zoals een combi-oven, koel-vriescombinatie, RVS gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De keuken is uitgevoerd met hoogglans kastjes en is afgewerkt met een zwart composiet aanrechtblad, wat de keuken een luxe uitstraling geeft.
Vier slaapkamers. Waar vindt u dat nou nog? Hier, in de woningen van project De Beeckhof in Hoevelaken. De vierde slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping van de woning en is netjes afgewerkt, wat de woning compleet maakt.
Een badkamer met een bad én een douchehoek, een zwevend toilet en een dubbele wastafel. Een heerlijke plek om tot rust te komen na een dag hard werken.
Daarnaast beschikken de woningen over zonnepanelen waarmee u energie opwekt voor eigen gebruik.
De woningen zijn voorzien van royale tuinen.
In de tuin is een berging aanwezig. Ideaal voor het opbergen van uw fietsen en tuingereedschap.
En uw auto? Zowel voor als achter de woning is gelegenheid om de auto te parkeren.

Locatie ‘De Beeckhof’
De 28 woningen, gelegen in een hof, zijn een onderdeel van project ‘De Beeckhof’ in Hoevelaken.
In 2017 zijn in een bestaande buurt 66 nieuwe woningen gebouwd. Zowel koop- als huurwoningen. 28 eengezinswoningen hiervan worden te huur aangeboden.
Het dorpse karakter van Hoevelaken, en nabij de stadse voorzieningen van Amersfoort.

In het nabijgelegen gezellige dorp treft u een groot aanbod van winkels en diverse horeca. Gaat u liever de stad in? Binnen 15 minuten is de binnenstad van Amersfoort met de auto bereikt. En in 10 minuten staat u in winkelcentrum Vathorst. Gaat u liever met de trein? Vanuit uw huis staat u binnen enkele ogenblikken op het perron.
Uitvalswegen zoals de A1 en A28 zijn om de hoek. Net als het Hoevelakese Bos. Een plek nabij om even heerlijk tot rust te komen en de jaargetijden te zien veranderen.

Ligging
Midden in Nederland, Binnen enkele minuten in de stad Amersfoort. In een half uur in Utrecht. Met de A1 en A28 om de hoek, zijn andere grotere plaatsen zoals Amsterdam, Hilversum, Harderwijk, Apeldoorn en Arnhem makkelijk te bereiken.
Hoevelaken. Een mooie alternatief voor wonen in de stad.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
    2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
    3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: