Hoogland

Schrijnwerkerlaan, Steenhouwerstraat, Ambachtlaan, Koperslagerlaan

Nabij winkelcentrum
Terug naar boven

Schrijnwerkerlaan, Steenhouwerstraat, Ambachtlaan, Koperslagerlaan , Hoogland

Comfortabel wonen in een rustige wijk
Een geborgen, vriendelijke sfeer. Dat is kenmerkend voor de wijk De Ham in Hoogland. Prettig wonen in een rustige buurt. Met aandacht voor groen en elkaar. Hier vind je 58 eengezinswoningen en 2-onder-1-kap woningen in de vrije sector huur, met een oppervlakte van 116 tot 139 m². De woningen liggen aan de Ambachtlaan, Koperslagerlaan, Schrijnwerkerlaan en Steenhouwerstraat.

Kenmerken van De Ham
Aantal woningen: 58 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 116 - 139 m²
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers
Opgeleverd: 1989

Rustig en goed bereikbaar
Hoogland was ooit een plattelandsgemeente, maar maakt tegenwoordig deel uit van de stad Amersfoort. Het is een rustige woonomgeving, met veel groen in en rondom de wijk. Op fietsafstand ligt een wijkwinkelcentrum. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Sporten en ontspannen kun je volop in de directe omgeving. In de buurt vind je een aantal sportvelden, een sporthal en een zwembad. Of maak een wandeling naar Stadspark Schothorst. 

De bereikbaarheid van de wijk is goed. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zo is de historische binnenstad van Amersfoort, met haar grachten, gezellige terrassen en winkelstraten, binnen 20 minuten bereikbaar. Ook de uitvalswegen richting Utrecht of Amersfoort liggen dichtbij, zoals de A1 en de A28.

Ruim en licht wonen
Er zijn verschillende typen eengezinswoningen en 2-onder-1-kap woningen. Alle woningen hebben een ruime, lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin. De eengezinswoningen hebben een open keuken. De 2-onder-1-kap woningen hebben een gesloten keuken, met toegang tot de garage. Op de 2e verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer met een bad, douche, wastafel en 2e toilet. De ruime zolderetage is ideaal als was- en droogruimte of als extra slaapkamer.
Naast een ruime achtertuin, hebben alle woningen ook een voortuin. Elke woning heeft aanvullend een eigen berging of een garage. Je auto kun je kwijt in de wijk, maar ook direct voor de deur. in een van de ruime parkeervakken.

Inschrijven voor De Ham
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: