Houten

Dijkhoeve e.o.

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Dijkhoeve e.o. , Houten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Het complex is gelegen in het karakteristieke centrum van Houten. Het complex biedt een grote diversiteit aan appartementen, zo zijn er 2-, 3- en 4-kamer appartementen met diverse indelingen.

Indeling:
- entree
- toilet
- badkamer met ligbad, separate douche en vaste wastafel
- inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en cv installatie
- half open keuken met hoekopstelling
- royale woonkamer
- 1, 2 of 3 slaapkamers
- balkon

Bijzonderheden:
- Vrije vestiging.
- Gelegen in hartje centrum.
- Lift aanwezig.
- Intercom aanwezig.
- Mechanische ventilatie in keuken, toilet en badkamer.
- CV combi ketel, verzorgt verwarming en warmwater.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Houten

Via Horta Hofwoning

Houten
Centrum

Houten

Porta Basilica

Houten
Nabij park

Houten

Lelietuin, Heidetuin

Houten
Mét garage

Houten

Grensspoor, Modelspoor, Het Spoor

Houten

REBO Groep is aangesloten bij: