Houten

Porta Basilica

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Porta Basilica , Houten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Vorstelijk wonen aan het water
Wie van buiten naar Castellum kijkt, ziet langs de toegangswegen en op de hoeken aan de slotgracht markante gebouwen staan. Dit zijn de woontorens met de riante appartementen van Castellum. Verdeeld over 6 woonlagen bevinden zich 19 heerlijk lichte huurappartementen waarvan twee maisonnettes. Door de verspringende gevels lijkt het of de appartementen zich in verschillende gebouwen bevinden. Bijzonder is het gebruik van verschillende soorten bakstenen, waardoor het van buiten net grachtenpanden lijken. Gecombineerd met de ligging aan het water maakt dit van de appartementen een vorstelijke woning.

Castellum en omgeving
Castellum vormt het hart van nieuwbouwgebied Houten Zuid. Centraler wonen kan bijna niet. Met een centrumfunctie voor het hele gebied vindt u hier onder andere een winkelcentrum en een station. Net als bij mediterrane historische stadjes wordt Castellum omringd door water en natuur. Rondom Castellum ligt als een ‘slotgracht’ het fraaie Carré, een plek om lekker te wandelen en te spelen. In het Carré komen wandelpaden en speelvoorzieningen, zoals vlonders en eilandjes. De huurappartementen liggen in het oostelijk deel van Castellum.

Bereikbaarheid
Vanaf station Houten Castellum bent u binnen enkele minuten in Houten Centrum. Auto’s rijden via de hoofdpoort Castellum binnen. Eenmaal binnen worden de auto’s zoveel mogelijk aan het zicht ontrokken. Zo blijven de smalle straatjes rustig om er lekker doorheen te slenteren. Uniek in Houten zijn de vele veilige fietsverbindingen. Vanaf hier fietst u zo tussen de puur Hollandse fruitboomgaarden en langs het water van het Amsterdam-Rijnkanaal.

Opleveringsniveau
Welk appartement u ook kiest, altijd beschikt u over een moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur als een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De badkamer is zeer compleet en voorzien van ligbad, twee wastafels, separate douche en tweede toilet.

Balkon
Doordat de balkons en terrassen aan verschillende zijden van het gebouw liggen, heeft u overal optimale privacy.

Oppervlaktes
De 3 - en 4 - kamerappartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 110 m² tot 160 m².

Parkeren
De appartementen beschikken over een parkeerplaats in de parkeergarage of op het buitenterrein.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Houten

Via Horta Hofwoning

Houten
Groene omgeving

Houten

Via Horta Grachtwoning

Houten
Mét garage

Houten

Grensspoor, Modelspoor, Het Spoor

Houten
Centrum

Houten

Dijkhoeve e.o.

Houten

REBO Groep is aangesloten bij: