Houten

Via Horta Grachtwoning

Groene omgeving
Terug naar boven

Via Horta Grachtwoning , Houten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Grachtwoningen fase 3

In Houten wordt de wijk Castellum gerealiseerd. Castellum is het nieuwe centrum van Houten-zuid en heeft een mediterrane uitstraling. In het project Castellum zijn luxe grachtenwoningen en sfeervolle hofwoningen te huur. De hoge gevels, luiken en langskappen van de woningen doen denken aan straatjes in oude steden als het Italiaanse Lucca en Siena. De openbare pleinen worden ingericht als ontmoetingsruimtes. Net als bij mediterrane historische stadjes wordt Castellum omringd door water en natuur.

Locatie
Castellum vormt het hart van nieuwbouwgebied Houten-zuid. Met een centrumfunctie voor het hele gebied vindt u hier basisscholen, kinderopvang, een winkelcentrum en een station. Rondom Castellum ligt als een ‘slotgracht’ het fraaie Carré, een plek om lekker te wandelen of te spelen.

Grachtwoningen
Luxe wonen met uitzicht op slotgracht
Aan de buitenrand van Castellum, pal aan het water van het Carré staan de robuuste grachtwoningen. Met hun onderlinge hoogteverschillen, kleurnuances en kleine verspringingen in de gevels hebben ze elk een eigen identiteit. Toch vormen ze samen een sterke eenheid. Niet alleen het uiterlijk van de 13 woningen verschilt, ook de indeling. U kunt kiezen uit 5 woningtypen. Allemaal met 2, 3 of 4 ruime woonlagen. De voornaamste verschillen komen voor op de bovenste etage. Bij de meeste woningen zijn de kamers op de bovenste etage extra hoog, wel zo’n 4 meter! De afgewerkte schuine zijden van het dak vormen de plafonds. Zo’n bijzondere plafondhoogte geeft een lekker ruim gevoel. Bij de woningen waarvan het dak wat lager ligt, bestaat de bovenste verdieping niet uit kamers maar uit een ruime hobbyzolder. De poortwoning is extra ruim doordat die een extra slaapkamer heeft boven de poort. Zo kunt u kiezen voor een woning met 2 of maar liefst 5 slaapkamers en extra bergruimte! De woningen beschikken allemaal over een beschutte tuin en daarnaast hebben de meeste woningen een balkon aan de grachtzijde.
Woonoppervlakten van ca. 114 t/m 200 m².

Opleveringsniveau
De woning wordt fraai afgewerkt met een complete en luxe open keuken voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De luxe badkamer is voorzien van o.a. douche en ligbad.

Parkeren
De grachtwoningen hebben elk 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid
Houten ligt centraal in de Randstad. De bereikbaarheid is uitstekend. Er zijn twee treinstations: Houten Centrum en Houten Castellum. Vanaf Houten bent u binnen 10 minuten in Utrecht Centraal en in 35 minuten op Amsterdam Centraal. Ook met de bus reist u eenvoudig vanuit Houten naar Utrecht, of u nu vertrekt vanuit Castellum of het centrum van Houten.
Met de auto rijdt u vanuit Houten zo de A27 richting Utrecht of Gorinchem en de A12 richting Arnhem en Den Haag op.
Voor fietsers zijn er in en om Houten overal veilige fietsverbindingen. Houten is in 2008 zelfs uitgeroepen tot fietsstad van Nederland.

Routebeschrijving
Komende vanaf de A27 gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtdoor, bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf De Rondweg op. Op de Rondweg gaat u bij de 2e verkeerslichten (op de hoek zit de Praxis) links af, deze straat heet; De Koppeling. Eenmaal op De Koppeling gaat u de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag (rechts) deze straat heet; Het Spoor. Op Het Spoor neemt u (nadat u een fietspad bent overgestoken) de 4e straat rechts. U rijdt nu parallel aan het Spoor en na ca. 100m ziet u aan de linkerkant Wooncentrum De Loerickerstee. Hier kunt u uw auto parkeren en loopt u richting de bouwplaats (de woningen bevinden zich achter De Loerickerstee).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Houten

Via Horta Hofwoning

Houten
Centrum

Houten

Porta Basilica

Houten
Nabij park

Houten

Lelietuin, Heidetuin

Houten
Mét garage

Houten

Grensspoor, Modelspoor, Het Spoor

Houten

REBO Groep is aangesloten bij: