Houten

Via Horta Hofwoning

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Via Horta Hofwoning , Houten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert een complex gelegen in de Nieuwbouwwijk Castellum te Houten-zuid. Dit complex bestaat uit sfeervolle eengezins Hof- en Grachtwoningen. Deze zijn gelegen aan de Porta Basilica 1 t/m 24 (e + o) en 88 t/m 102 (e), Forum 2 t/m 16 (e) en 17 t/m 27 (o), Porta Tegula 16 t/m 34 (e), Porta Castra 1 t/m 13 (o), Via Horta 1 t/m 25 (o), 8 t/m 28 (e) en 50, Via Culina 1 t/m 17 (o) en Via Tunica 2 t/m 16 (o).

Het Project
In het project Castellum zijn fraaie woningen gerealiseerd. Castellum staat voor een samensmelting van landelijk en stedelijk wonen. Sfeer voert er de boventoon. Een warme, aangename sfeer die ontstaat door de aansprekende vormgeving en het ‘traditionele’ metselwerk dat daarin wordt toegepast. Maar ook het materiaalgebruik, de verlichting en het straatmeubilair in het openbaar gebied dragen er opvallend aan bij.

Locatie “Hofwoningen”
In het hart van het oostelijk deel van Castellum (nabij het station) staan sfeervolle eengezinswoningen rond een hof. Deze hofwoningen liggen op een steenworp afstand van station ‘Houten Castellum’ en het eveneens in aanbouw zijnde winkelcentrum Castellum.

Hofwoning type B (Eengezinswoning)
De hofwoningen zijn veelal verschillend van opzet, gevelhoogte of kleur. De hoge gevels, luiken en langskappen doen denken aan straatjes in oude steden als het Italiaanse Luca en Siena. 44 van de 65 hofwoningen zijn van het type B (geschakelde woningen). Onder dit type is ook weer veel variatie. De woningen hebben een ruime woonkamer, drie tot vijf slaapkamers en een zolder. Daarnaast beschikt een aantal woningen (naast een tuin) ook over een ruim dakterras. De woningen hebben een oppervlak variërend van ca. 103 vierkante tot 156 vierkante meter.

Opleveringsniveau
De keuken wordt opgeleverd inclusief luxe inbouwapparatuur (kookplaat, combimagnetron en vaatwasser). In de badkamer (1e verdieping) treft u een ligbad, een douche en een wastafel. In de grotere type B woningen (B8 en B12) vindt u een tweede badkamer op de 2e verdieping.

Parkeren
Voor de woning is één parkeerplaats gereserveerd op een afgesloten parkeerterrein. Het huren van een tweede parkeerplaats is optioneel. De huur hiervan is € 25,00 per maand.

Openbaar vervoer
De hofwoningen liggen op zo’n 500 meter afstand van het station Houten Castellum. Vanuit hier bent u in circa 10 minuten in Utrecht. Ook andere steden zijn hierdoor snel bereikbaar.

Voor meer informatie surf naar de website www.hurenincastellum.nl of neem contact op met één van de verhurend makelaars:
REBO Huurwoning Amersfoort (T) 033-4502670.

De artist impressions zijn niet berust op de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Routebeschrijving
Komende vanaf de A27 gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtdoor, bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf De Rondweg op. Op de Rondweg gaat u bij de 2e verkeerslichten (op de hoek zit de Praxis) links af, deze straat heet; De Koppeling. Eenmaal op De Koppeling gaat u de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag (rechts) deze straat heet; Het Spoor. Op Het Spoor neemt u (nadat u een fietspad bent overgestoken) de 4e straat rechts. U rijdt nu parallel aan het Spoor en na ca. 100m ziet u aan de linkerkant Wooncentrum De Loerickerstee. Hier kunt u uw auto parkeren en loopt u richting de bouwplaats (de woningen bevinden zich achter De Loerickerstee).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Houten

Via Horta Grachtwoning

Houten
Nabij park

Houten

Lelietuin, Heidetuin

Houten
Mét garage

Houten

Grensspoor, Modelspoor, Het Spoor

Houten
Centrum

Houten

Dijkhoeve e.o.

Houten

REBO Groep is aangesloten bij: