Kampen

Juffrouw Koetlaan

Nabij station
Woonhuis -
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Juffrouw Koetlaan , Kampen

Comfortabele en energiezuinige eengezinswoningen gelegen in de nieuwe rustige wijk Stationskwartier in Kampen.

Kenmerken:
Adres: Juffrouw Koetlaan 23 t/m 41

Soort woning: eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 127 m²
Bouwjaar: 2018
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Zolder: ruime open zolder
Buitenruimte: royale achtertuin en voortuin
Ligging tuin: Westen
Berging: eigen berging in achtertuin
Parkeren: openbaar


Bijzonderheden:

Energiezuinig en duurzaam door 20 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en triple glas.
Hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keuken.

Indeling:
U komt binnen via de hal waar het toilet en de meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer die zich aan de tuinzijde bevindt en de luxe open keuken voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar de royale open zolder met wasmachineaansluiting.

Omgeving en voorzieningen:
Net ten zuiden van de gezellige Kampense binnenstad ligt Stationskwartier. Een rustige woonomgeving met groene singels, autoluwe lanen en een grasperk voor je deur. Voldoende speelruimte voor kinderen dus! De woonwijk wordt volledig omringd door waterpartijen. Je vindt er een diversiteit aan woningen en appartementencomplexen met een knipoog naar de historische bebouwing van Kampen.

Voor een boodschap hoef je de wijk niet uit en dat geldt ook voor sportfaciliteiten en onderwijs. Het bestaande Sportpark De Venen en het Hoornbeeck College liggen aan de rand van de woonwijk. Mocht je toch het gezellige centrum van Kampen willen bezoeken, dan bevindt zich dat op slechts 10 (fiets!)minuten.

Bereikbaarheid:
Als je bij de rustige woonomgeving en de voorzieningen ook nog de eenvoudige bereikbaarheid optelt, dan mag je het Stationskwartier met recht een toplocatie noemen. Je bent zo in Zwolle, maar via de A28 of de A6 ben je ook zo in de Randstad. Station Kampen Zuid bevindt zich op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis voor forenzen! Ook per trein.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Kampen

Zandrug

Kampen

REBO Groep is aangesloten bij: