Kampen

Zandrug

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Zandrug , Kampen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Het complex bestaat uit een 8-tal royale twee-onder-één-kapwoningen. De Paden, onderdeel van de nieuwbouwwijk "Het Onderdijks", is de naam voor een nieuwe, unieke woonwijk ten zuiden van de stad. Scholen, winkels, wijk- en sportvoorzieningen worden in de wijk of in de nabijheid van de wijk ontwikkeld.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van een royale woonkamer (aan de achterzijde van de woning), met een luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur en een uniek kookeiland! Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel gesitueerd. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Kampen

Juffrouw Koetlaan

Kampen

REBO Groep is aangesloten bij: