Lent

Park Lentseveld

Groene omgeving
Woonhuis - eengezinswoning eengezinswoning
Conditie
bestaand
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Park Lentseveld , Lent

Park Lentseveld
Wonen in Park Lentseveld betekent een geweldige combinatie van wonen in het groen, in een dorpse omgeving en vlakbij de stadse dynamiek van Nijmegen. Hier vind je 26 ruime vrije sector huurappartementen, met een oppervlakte van 118 tot maar liefst 131 m², gelegen aan de Alicantestraat en Balearenstraat.

Kenmerken van Park Lentseveld
Aantal woningen: 26 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 118 -131 m²
Aantal slaapkamers: 3 of 4 slaapkamers
Opgeleverd: 2014

Wonen in een eigentijdse wijk
Lentseveld is een eigentijdse wijk waarin aan alle nodige voorzieningen gedacht is. Kinderopvang- en buitenschoolse opvang, basisscholen, openbaar vervoer, dagelijkse boodschappen, horeca, sport en cultuur alles is aanwezig binnen de Waalsprong. Lentseveld ligt direct tegen de oude dorpskern van Lent aan.

Binnen 10 minuten ben je met de auto in hartje Nijmegen. Of via het dichtbij gelegen treinstation. Van station Lent vertrekt een paar keer per uur een trein van en naar Nijmegen-Arnhem. De bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand. 

De woningen in Park Lentseveld
De 26 ruime appartementen hebben een oppervlakte van 118 tot maar liefst 131 m². De woonkamer heeft een deur naar de royale tuin met berging. De L-vormige open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer, keuken en hal hebben vloerverwarming.
Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Op de royale zolderkamer vind je de aansluiting van de wasmachine en droger. In sommige gevallen is er een 4e slaapkamer gerealiseerd. Je auto kun je kwijt in de openbare ruimte.

Inschrijven vor Park Lentseveld
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Lent

Navarrastraat e.o.

Lent
Nabij centrum

Lent

Laauwik

Lent
Groene omgeving

Lent

Alicantestraat e.o.

Lent

REBO Groep is aangesloten bij: