Losser

Braakstraat

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Braakstraat , Losser

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Comfortabele 3 kamer appartementen gelegen in het centrum met eigen parkeerplaats.

Kenmerken
Adres: Braakstraat 1-1 t/m 1-26
Soort woning: 26x 3 kamer appartementen
Oppervlakte: ca. 85 m²
Aantal kamers: 3
Bouwjaar: 1999
Buitenruimte: balkon of terras
Schuur/berging: inpandig
Parkeerplaats: eigen parkeerplaats in garage
Bijzonderheden: - 4 verschillende type appartementen, type A is het meest voorkomende type

Indeling
Alle appartementen beschikken over ruime woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur en toegang tot het balkon of terras, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en separate douche, berging met cv, extra berging met wasmachine aansluiting en toilet. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de onderbouw en een eigen berging.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 36 tot 44 m²
Keuken: 7 m²
Slaapkamer 1: 16 tot 18 m²
Slaapkamer 2: 9 tot 12 m²
Badkamer: 7 tot 9 m²

Omgeving en voorzieningen:
Middenin het centrum gelegen boven de winkels. Enschede is op ca. 10 minuten rijden gelegen en uiteraard is Duitsland vlakbij.

Bereikbaarheid:
Op ca. 10 minuten rijden gelegen van de A1. De dichtstbijzijnde stations zijn in Enschede of Oldenzaal. Tevens zijn er diverse busverbindingen

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Losser

Langenkamp e.o.

Losser

REBO Groep is aangesloten bij: