Maarssen

Waterstede

Gelegen aan het water
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Aantal verdiepingen
8
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Waterstede , Maarssen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime water- en oeverappartementen op loopafstand van het winkelcentrum Bisonspoor en het NS Station Maarssen.

De appartementen
De 3 en 4-kamerappartementen hebben een oppervlak van 98 tot 107 vierkante meter. De appartementen beschikken over een ruime woonkamer (45 m² - 54 m²) met open keuken welke is voorzien van vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, combi magnetron en koel/vries combinatie. De luxe badkamers zijn uitgerust met bad en aparte douche. Daarbij is er de keuze voor een appartement met twee of drie slaapkamers. De hoge plafonds geven het appartement een lichte en ruime uitstraling, evenals de raampartijen die van de vloer tot het plafond lopen. Ieder appartement heeft een terras of inpandig Loggia balkon.

Het project
Het complex bestaat uit twee markante woontorens van 5 en 8 verdiepingen hoog. De verschillende verdiepingen zijn met elkaar verbonden middels een glazen brugdek waarin het trappenhuis en de lift gesitueerd zijn. Alle 60 appartementen worden verhuurd inclusief overdekte parkeerplaats.

De omgeving
Het complex is gelegen in de fraai verzorgde wijk Waterstede. Dit is een relatief jonge wijk (2004) en is vrij opgezet met brede straten, autoluwe woonerven en mooie waterpartijen. Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor met ongeveer 100 winkels waaronder een Albert Heijn, Hema, Dixons, slager, boekenwinkel etc. is iin de nabijheid gelegen. Maarssen-dorp, met haar sfeervolle grachten en historische centrum is gelegen aan de overzijde van het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit is gemakkelijk te bereiken via de Maarsserbrug.

Bereikbaarheid
De wijk Waterstede is strategisch gelegen. Zo treft u op loopafstand het station Maarssen met trein en busverbindingen naar Utrecht en Amsterdam. Via de Zuilense-ring is er een directe aansluiting op de A2 (Amsterdam-Maastricht).

Bijzonderheden
- Centraal gelegen;
-Inclusief parkeerplaats in garage;
-Vrije vestiging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij winkelcentrum

Maarssen

Bisonspoor 'De Vechtse'

Maarssen
Kindvriendelijke buurt

Maarssen

Duivenkamp

Maarssen

REBO Groep is aangesloten bij: