Nederhorst den Berg

Wilgenlaan e.o.

Gelegen aan het water
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Tuin(en)
Achtertuin
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Wilgenlaan e.o. , Nederhorst den Berg

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Deze 37 eengezinswoningen liggen vlakbij de Vecht in de nieuwbouwwijk Nedervecht.  Een kleinschalige wijk met dorpse sfeer op loopafstand van winkels. De woningen hebben variërende woonoppervlaktes tussen de 124 en 132 m2.

Adressen:
Wilgenlaan 1 t/m 19, Platanenlaan 2 t/m 32, Olmenlaan 1 t/m 21 Nederhorst den Berg.

Bijzonderheden:
- Witte strakke keuken met Siemens inbouwapparatuur
- Luxe badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet
- 3 slaapkamers en ruime zolder met aansluiting voor wasmachine en droger
- Hoog afwerkingsniveau
- Veel tuinen op het zuiden
- Houten berging in achtertuin

Indeling: 
U komt de woning binnen in de entree, welke toegang biedt tot een kastruimte, het separate toilet, de trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met uitzicht op de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. De woonkamer is ook voorzien van een trappenkast en de open keuken. De open keuken is voorzien van alle benodigde (Siemens) apparatuur.  

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien, namelijk een wastafel, douchecabine, toilet en ligbad.

De tweede verdieping annex zolder is een open ruimte welke multifunctioneel in te delen is, en gebruikt kan worden als vierde slaapkamer.

 

Omgeving en voorzieningen:
Onder de rook van Hilversum bevind zich zicht het dorp Nederhorst den Berg.
De eengezinswoningen in de woonwijk Overmeer Zuid liggen vlakbij de Vecht. Een kleinschalige wijk met dorpse sfeer op loopafstand van winkels. Vlakbij Amsterdam, Utrecht en Hilversum Centraal wonen tussen Amsterdam en Utrecht! Wijdemeren is een uniek stukje Nederland in Gooi & Vechtstreek. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen te midden van prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon. Het Vechtdorp Nederhorst den Berg heeft met zijn Spiegel-en Blijkpolderplas veel te bieden voor fietsers, wandelaars en duikers. Voor een dagje strand weten velen de weg te vinden naar recreatieterrein De Strook in Breukeleveen. In de buurt ligt Loosdrecht met zijn uitgestrekte plassen, geliefd bij beoefenaars van alle takken van watersport. En 's winters trekken schaatsliefhebbers massaal naar Ankeveen en Kortenhoef. ’s-Graveland staat nationaal bekendheid om zijn statige buitenplaatsen, prachtig gelegen in het groen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

REBO Groep is aangesloten bij: